______________________________________________________________
hirdetés
Flotta

ClearWater Kft.- Víz egy életre

hirdetés

A földi élet körforgásában elengedhetetlen elem a víz. Minden nap szükségünk van megfelelő mennyiségű és minőségű vízre. Abban, hogy a dolgos hétköznapokon az irodánkban vagy privát szféránkban a nappalinkban tiszta vizünk legyen, segíti életünk a ClearWater Kft. ballonos, vizes palackjaival. Természetesen, hogy időben és épségben eljusson hozzánk a víz, szükség van megfelelő szállítójárművekre is. A speciális felépítménnyel felszerelt Iveco teherautókat az MHC Mobility biztosítja a Magyarországon dunakeszi központtal rendelkező cég számára.

 

A ClearWater Kft. 1995 óta működik Magyarországon, bevezetve egy az USA-ban már, több mint 50 éve alkalmazott szolgáltatást: az ivóvíz 19 literes palackokba történő töltését. Európa és Észak-Amerika vezető ivóvízmegoldás szolgáltatójaként, több mint 9 ezer elkötelezett munkatárssal és 2,6 millió ügyféllel rendelkeznek 21 különböző piacon. A méret, a földrajzi lefedettség, a kategória vezető technológiája és a tapasztalat összehangolt kombinációja lehetővé teszi számukra, hogy ügyfeleiknek a legjobb szolgáltatást nyújtsák és a legkülönbözőbb igényeknek is meg tudjanak felelni, hiszen kínálatuk magában foglalja a ballonos vízadagolóktól a hálózati vízadagolókig terjedő lehetőségeket mind lakossági, mind nagy kapacitású irodai és munkahelyi felhasználásra. “Ügyfél egy Életre” mentalitásuk beágyazódott rendszerükbe, és folyamatosan gondoskodnak a fejlesztésekről és az optimalizálásról annak érdekében, hogy minden nap felülmúlják az elvárásokat. A víz a természet ajándéka, éppen ezért a küldetésük középpontjában is környezetünk védelme áll. Büszkék arra, hogy környezetbarát módon biztosítják ügyfeleik számára az ivóvizet, és hogy a ClearWater Primo több mint 10 éve karbonsemleges tanúsítványokkal rendelkezik Európában. Kizárólag 100%-ban megújuló forrásból származó áramot használnak, és aktívan támogatják a vízforrások védelmét.

A cég központja Dunakeszin található, de az üzem nemcsak logisztikai központ, hanem egyben palackozó üzem is, mind a magyarországi régiókat, mind a külföldi partnereket innen látják el. A rendszer lelke maga a 19 literes ballon. Ezek raktározásához, mozgatásához egy speciális műanyag raklapot használnak, amelynek neve „OP”. Maga szó egy rövidítésből ered, de olyan régóta mindenki csak op-nek hívja, hogy eredete lassan homályba veszett. Egy ilyen op-re 8 darab palack fér fel.

hirdetés

Az MHC Mobility által biztosított Iveco teherautók felépítménye is szervesen passzol az op raklapok méretéhez, hiszen a rakodófelületet ehhez igazítva alakították ki. A könnyű szerkezet oldalanként 4-4 rekeszből áll. Mindkét oldalon az első három rekeszbe kerülnek a raklapon tárolt ballonos vizek. Egy ilyen boxban pontosan 4 op fér el, tehát elemenként 32 ballon kerülhet a teherautóra. A maradék egy-egy rekeszbe vagy további palackok kerülhetnek, vagy ide pakolják a vízadagolókat, egyéb kiegészítőket. A jobb hátsó rekeszben a széndioxid palackok számára készítettek fix fakkokat az egyszerű és biztonságos szállításhoz.

Mivel ezek a teherautók elsősorban ipari környezetben mozognak, a rakodáshoz gyakran targoncát használnak. A rakodást gyorsítja, illetve könnyíti meg a kocsi oldalán végigfutó keret, amely megvédi a karosszériát az ütközésektől. Amennyiben mégis személyesen kell felmászni a platóra, akkor egy lépcsőfok segít a könnyebb fel- és leszállásban. A rakodótér kézzel mozgatható redőnnyel zárható-nyitható. Egyébként az egész, csak oldalán nyitható felépítményre jellemző az egyszerűség és könnyű szerkezet, aminek oka, hogy maga a víz nehéz, így lehet jól kihasználni rakodófelületet.

hirdetés

A ClearWater Kft. flottájában ezek az Iveco modellek a legnagyobb méretű járművek, a végfelhasználókhoz ennél kisebb méretű furgonokkal jut el a víz. Mindenesetre a víz szállítás esetében is nagyon fontos, hogy megfelelő járművel rendelkezzen a cég, ehhez a komplex logisztikai körforgáshoz is tökéletes megoldást, műszaki hátteret nyújt az MHC Mobility.

szerző: MHC Mobility

szponzorált tartalom

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button