Rólunk

2017 júniusa óta hiszünk töretlenül abban, hogy érdemes hétről hétre online video tartalmat gyártani, amit korábban csak televízióba készítettünk.

Mi, a készítők, a legelejétől kezdve inkább egy baráti társaságként dolgozunk együtt, mintsem szerkesztőségként. Mi fogtuk a kamerát, mi rögzítettük a hangot, és mi is vágtuk az epizódokat. A legelső videóinkon ez meg is látszott. 🙂

Szerencsére az elmúlt időszakban egyre több cég látta meg bennünk a lehetőséget, így mostanra új barátokkal – munkatársakkal bővülhetett a csapat, ennek köszönhetően a vágott epizódok sokkal élvezhetőbbek lettek, emellett pedig folyamatosan próbálunk technikailag is fejlődni. Ennek eredményeként mi voltunk az elsők itthon, akik élőben teszteltek autót, az újabb technikák kipróbálásával pedig arra törekszünk, hogy ezt a lehető legmagasabb színvonalon folytassuk. Emellett rengeteg érdekes és izgalmas projektet tudtunk megvalósítani és nem utolsó sorban sok olyan helyre eljutottunk a világban, ahol hazai autós magazin nem járt még.

Erre nagyon büszkék vagyunk és még valamire: Rátok, a közösségre, ami kialakult körülöttünk.

Speedzone: közel hozzuk hozzád az autózást és mindent, ami körölütte van. Gépek, emberek, történetek, ahogy te is szeretnéd. Fűszerként pedig egy maréknyi őrület és vakmerőség.

Back to top button