______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Nem kínál tovább extrém testreszabhatóságot a Mini

hirdetés

A BMW felügyelete alatt működő Mini lezárta a csaknem három éve működő “MINI Yours Customised” programot, azaz vége a 3D nyomatásban készülő látványos Mini kiegészítőknek, legalábbis egyelőre.

 

Amióta a BMW felvásárolta a Mini márkát, azóta az angol gyártó autói a trendiség szimbólumai. Mert hát, vannak a kategóriában olcsóbb autók is a piacon, viszont egy ilyen autó birtoklásában benne van az az üzenet is, hogy “azért, mert én megtehetem”. Mint ahogy azt is megtehette idáig a vásárló, hogy teljesen a saját ízlésére szabja az autója megjelenését a “MINI Yours Customised” program keretein belül.

Most ennek a programnak vetett véget a gyártó, azaz nem rendelhetők továbbra azok a 3D nyomtatással és gravírozással készülő kiegészítők, melyek az eredeti alkatrészek helyére voltak könnyen felpattinthatók.

hirdetés

Legyen szó egyedi belső díszítésről, különleges mintával ellátott fényszóróházról vagy az általunk megadott szöveg földre vetítéséről, a programban gyakorlatilag bármit képesek voltak megvalósítani a szakik, természetesen némi (többnyire messziről is jól látható) pénz megfizetése után.

Arról egyelőre nem beszélt a gyártó, hogy miért kellett leállítani a programot, ám jó eséllyel lehet köze a lépésnek ahhoz, hogy a BMW nagyszabású paletta egyszerűsítést jelentett be előző héten, hogy ezzel több pénzt és erőforrást tudjon átcsoportosítani az elektromos kínálat kiépítéséhez.

hirdetés

 

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button