______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Különleges mintával díszített Yaris GR-el tiszteleg a Toyota a járvány alatt kitartó dolgozók előtt

hirdetés

Egy igencsak látványos mintázattal ellátott Yaris GR modellt mutatott be a Toyota. A japánok ezzel hívják fel a figyelmet arra, hogy mennyire nehéz éven vannak túl a közfeladatokat ellátó dolgozók, akik sokszor az élvonalban harcoltak a koronavírus járvány ellenére.

 

Monzában, a WRC zárófutama után mutatta be a Toyota azt a Yaris GR modellt, melynek megjelenése közel sem mondható mindennapinak. A koronavírus járvány ihlette a mintázatot, melyet egy 16 éves tanuló, bizonyos Alice Goodlife álmodott meg a gyártó “alkoss rally autó dizájnt” felhívására.

A mű egyértelműen a járvány alatt közfeladatokat ellátó dolgozók előtt tiszteleg, hiszen sokan közülük veszélynek kitéve is napi szinten látták el a feladataikat 2020-ban. Ezért is van a kocsi oldalán vázlatosan megjelenítve egy nővér, egy tanár, egy katona, egy építő munkás és egy rendőrtiszt is.

hirdetés

A Yaris orrán az idei évet sajnos meghatározó egészségügyi maszk figyelhető meg, a tetőt pedig az elfogadás jegyében szivárványos mintázat díszíti. Mindezek mellett még nárcisz motívumokat is rajzolt Alice a járgány oldalára.

Ez utóbbiak az alkotó szerint azért kerültek fel az autóra, mert roppant csalódott volt, amikor a járvány miatt elhalasztották a WRC walesi futamát. Alice Goodlife ugyanis Walesben él, ott pedig nemzeti motívumnak számít a nárcisz.

hirdetés

 

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button