______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Audi: a Lamborghini nem eladó! Quantum Group: akkor itt van még 2 milliárd euró!

hirdetés

Bár az Audi egyszer már visszautasította a Quantum Group közeledését, a svájci cég még nem akar lemondani a Lamborghiniről. A licit folytatódik.

 

Előző héten számolhattunk be arról, hogy egy igencsak komoly megkeresés érkezett a Lamborghini márkára, amikor a svájci Quantum Group egyéb biztosítékokkal (például beszállítói szerződés) egy szemmel látható összeget kínált az olasz sportkocsi gyártóért. Akkor 7,5 milliárd euróról volt szó, amit nem sokkal később az Audi vezetősége visszautasított azzal a kijelentéssel, hogy a Lamborghini nem eladó!

Rea Stark, a svájci befektetési vállalat egyik alapítója azonban nem adja fel ilyen könnyen, szerinte ugyanis mindennek meg van az ára. Az Auto News hírportálnak árulta el, hogy tovább emelik a tétet és simán rádobnak még 1-2 milliárd eurót a vételárra, ha csak az az akadály.

hirdetés
Toni Piech és Rea Stark Rajcic | fotó: Piech Automotive

“Természetesen az ajánlat még áll. Alaposan mérlegeltük és átgondoltuk a Lamborghinire vonatkozó vételi ajánlatunkat és koncepciónkat, így ha van hajlandóság a további tárgyalásokra, mi készen állunk”- mondta a svájci üzletember.

Az is kiderült, hogy a Quantum Group további biztosítékokat adott a Volkswagen csoportnak, azaz ha sikerül nyélbe ütni az üzletet, akkor garantálják, hogy mindenki megtarthatja a munkahelyét a Lamborghinin belül és egyetlen telephelyet sem fognak felszámolni. A németek egyelőre nem reagáltak az újabb ajánlatra.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button