______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Megjöttek az első ízelítők az új Kia Sportage-generációról

hirdetés

A Kia paletta talán legfontosabb modellje a Sportage, ezért a koreaiak nem is aprózzák el a generációváltást. Megjöttek az első beharangozó képek, melyek máris fontos változásokat lepleznek le.

 

A Kia az SUV őrületre kiválóan ráérezve egyre nagyobb hangsúlyt adott a kínálatban a Sportage modellnek az elmúlt évtizedekben, aminek köszönhetően mára az egyik legkedveltebb koreai modellről beszélhetünk. A siker persze csak úgy tartható fenn, ha folyamatosan ütik a vasat a gyáriak, így a hat éve bemutatkozott jelenlegi generáció mondhatni, hogy elérkezett a modellciklus végére. Persze, hogy már el is kezdtek szivárogni a beharangozó képek a következő felvonásról.

Ugyan egyelőre még csak három igencsak sejtelmes képet kaptunk, de ezen máris látszik, hogy alaposan megváltoztatták a Sportage dizájnját. Elől például méretes hűtőrácsokra és meghatározó “kampó” alakú LED-es nappali menetfényre számíthatunk, hátul pedig a Stinger megoldását idéző fényforrások tűnnek fel. A belső térbe is nyerhetünk némi bepillantást, ahol az infotainment kijelzőjét és a digitális műszerfalat is magába foglaló képernyő tűnhet fel elsőre.

hirdetés

Technikai részletekről egyelőre nem esett szó, de nem kell már sokat várni a teljes leleplezésre sem. Koreában már július legelején lehull a lepel az újdonságról, az európai premierre pedig szeptemberig kell várniuk az érdeklődőknek.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button