______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Fényes nappal ügyködtek a katalizátor-tolvajok, majd előkerült a forrasztólámpa is

hirdetés

Napjaink egyik legnagyobb problémája, hogy sok tolvaj a katalizátorokon éli ki igencsak káros szenvedélyét. Sokakat még az sem riaszt vissza, ha fényes nappal van, úgy fekszenek be a kocsi alá, mintha a világ legegyértelműbb dolga lenne.

 

Gondolom senkit sem kell már arra figyelmeztetni, hogy bizony globális viszonylatban napi szinten lába kél a katalizátoroknak. Sokan meglátták ugyanis ebben a könnyű pénzszerzési lehetőséget, ezzel a tulajdonosoknak nem kevés kellemetlenséget és anyagi kárt okozva. Ma már ott tartunk, hogy az sem riasztja vissza a dolgos kezeket, ha éppen fényes nappal kell “munkához” látni.

Egy ilyen esetet vett videóra egy amerikai férfi, aki egyszer csak arra eszmélt, hogy a nagymamája Toyota Priusa mellett (felhívnám a figyelmet azért arra a szép Prius sorra) áll egy másik autó, alatta pedig semmitől sem zavartatva fekszik valaki. Igen, a srácok éppen a katalizátor leszerelésével ügyködtek, majd amikor kérdőre vonta őket az illető, szépen lassan és gondosan elkezdtek csomagolni. Még arra is kellő figyelmet fordítottak, hogy egy forrasztólámpával megpróbálják a tetten érőt elriasztani a helyszínről, de természetesen emberünk addigra már riasztotta a rendőröket. Azok viszont késtek…

hirdetés

A kék Prius a beszámolók szerint megúszta a dolgot, mások viszont nem jártak ilyen jól a környéken. Sok szomszéd ugyanis arra lett figyelmes a napokban, hogy érdekes hangot produkál az autó indulás után, azaz sajnos a srácok végül nem üres kézzel távoztak az utcából.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button