______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Visszatér az Opel Frontera

hirdetés

Egy régi elnevezést hoz vissza az Opel. A Frontera viszont most már nem terepjáróként, hanem elektromos SUV-ként bukkan majd fel a németek palettáján.

 

A 90-es években az Opel palettája máshogy nézett ki, mint mostanság. A németek igyekeztek minden szegmensben képviseltetni magukat, például még egy terepjárót is kínáltak a vásárlóknak. Ez volt az Isuzu közreműködéssel megszületett Frontera, melyet a 2003-ban nyugdíjaztak az SUV modellek térnyerése okán.

Eltelt 20 év és most úgy döntött a Stellantis, hogy ideje visszahozni ezt az elnevezést. Meg is érkeztek az első kedvcsináló képek, melyeken leginkább az újdonság sziluettjét csodálhatjuk meg, ami egy robosztus SUV modell képét rajzolja ki. Ami még sejtelmesen kirajzolódik, az az új Opel embléma, mely a Frontera megjelenésével egyidejűleg ünnepli majd a premierjét.

hirdetés

A technikai részletekről egyelőre nem árultak el sokat az illetékesek, csupán azt lehet tudni, hogy egy elektromos SUV modellről lesz szó. A hivatalos leleplezés valamikor az idei év folyamán várható, azonban nem ez lesz az egyetlen elektromos Opel SUV premier. Jön ugyanis az új Grandland tisztán elektromos kivitele is.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button