______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Visszafogottan frissült fel a Range Rover Evoque

hirdetés

Néhány apróbb változtatással és finomítással készítette fel a Range Rover az Evoque modellt a 2024-es modellévre.

 

A Range Rover Evoque jelenlegi generációja immár négy éve van változatlan formában a piacon. Egy modellciklus általában 8 évig tart, így várható volt, hogy még idén megérkezik a félidei frissítés az autóhoz.

Ez most meg is történt, bár első pillantásra egészen úgy tűnik, mint ha nem is lennének változtatások. Pedig, ha jobban megnézzük, a külső például új Pixel LED fényszórókkal modernizálódott, melyek oldalanként 67 darab LED precíz mozgatásával érik el a szemből érkező kimaszkolását vagy éppen az út szélén található veszélyforrás megvilágítását. Szintén újak a lökhárítók is, melyek az eddigieknél sportosabb megjelenést garantálnak.

hirdetés

Belül egyértelműen a 11,4 colos érintőképernyő a legszembetűnőbb újdonság, melyen a legújabb generációs Pivi Pro 2 infotainment szoftver fut. A középkonzolon megjelent a vezeték nélküli telefontöltés lehetősége is, de a gyáriak arra is figyeltek, hogy jobb levegőminőséggel találkozzanak az Evoque utasai. Opciós lehetőségként ugyanis megjelent a kínálatban a Cabin Air Purification Plus rendszer is, mely PM2.5 szűréssel és CO2 kezeléssel rendelkezik illetve Nano X technológiát használ a kórokozók leküzdésére és a szagok, baktériumok és allergének eltávolítására.

Hajtásláncok tekintetében igazi újdonság a P300e, mely egy háromhengeres benzines Ingenium erőforráson alapuló hibrid renszer. Ennek az összteljesítménye 305 lóerő, de a 14.9 kWh teljesítményű akkumulátornak köszönhetően városi tempót tartva akár 48 kilométer is megtehető vele kizárólag az elektromos motort használva.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button