______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Videón a vasárnap este a Szentendrei úton balesetet szenvedett autós mentése

hirdetés

Súlyos balesethez riasztották a mentőegységeket most vasárnap este, amikor is egy Renault Megane nagy erővel lámpaoszlopnak csapódott. A tűzoltóknak kellett kiemelniük a sérültet a kocsiból, akit aztán mentővel kórházba szállítottak.

 

Egy autóbaleset sosem szép látvány, de amióta az ember közlekedik, ez sajnos a dolog velejárója is egyben. Ezért is jó, hogy vannak olyan szervezetek és hétköznapi hősök, akik ilyenkor a segítségünkre sietnek és erőn felül, fáradhatatlanul dolgoznak azon, hogy a lehető legrosszabból a lehető legjobbat hozzák ki.

Pontosan ezt a folyamatot figyelhetjük meg a Fővárosi Katasztrófavédelem nemrég közzétett videójában, ahol egy vasárnap esti balesetben segédkeznek. Egyelőre ismeretlen okok miatt a Renault Megane sofőrje elvesztette az uralmát a kocsija felett és nagy erővel egy oszlopnak csapódott Budapest III. kerületében, a Szentendrei út és a Záhony utca kereszteződésénél. A sérültet a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk a roncsok közül, majd mentővel szállították kórházba. Köszönjük minden egyenruhásnak az áldozatos és emberfeletti munkájukat, a sérültnek pedig innen kívánunk mihamarabbi gyógyulást! Vigyázzunk magunkra és egymásra az utakon!

hirdetés

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button