______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Itt az új Civic, ami szerint a kevesebb néha tényleg több

hirdetés

A Honda Amerikában mutatta be a Civic következő generációját, egyelőre csak prototípus szinten és lépcsőshátú kivitelben, a fontosabb változások azonban már most könnyen kivehetők. Felhagynak a japánon az űr formai szintű meghódításával és két lábbal állnak a talajon innentől kezdve!

 

Amerikában, a modell egyik legnagyobb felvásárló piacán mutatta meg a Honda a Civic következő generációját. Egyelőre még csak egy lépcsőshátú prototípust lepleztek le a japánok, ám ez már bőven elegendő arra, hogy messzemenő következtetéseket vonjunk le a modell jövőbeli dizájnjával kapcsolatban.

Az már elsőre látszik, hogy lényegében az történt, hogy földre szállt az űrhajó és szépen lassan elkezdte magára ölteni a helyi lakosok, vagyis a megszokott kinézettel rendelkező járművek külsejét. Nincs túldizájnolt far és a kocsi orra is egyszerűbb, mint eddig bármikor. Nincs mit tenni, a Civic már nem földöntúli járgány, hanem úgy néz ki, hogy a futurisztikus kinézetet nem igazán kedvelő vásárlókat is szeretnék megszólítani vele.

hirdetés

A motorháztető látványra is hosszabb kiképzést kapott, a tetővonal pedig kevésbé lendületesen lejt hátrafelé, amiből persze a hát ülők profitálhatnak majd igazán. Apró, de sokat mondó részlet, hogy a visszapillantók az első ablak csücskéből leköltöztek az ajtólemezre. A kocsi hátulja teljesen új, a fényforrások pedig évtizedek óta most először kapnak ismét vízszintesen elnyúló rajzolatot.

Persze, az európai változatokon még lehet egy-két apróbb alakítás, de nem valószínű, hogy két külön modellt rajzolnak majd meg piactól függően, azaz el kell fogadnunk, hogy most már a Honda Civic is konzervatív megjelenéssel folytatja a pályafutását, a rajongók legnagyobb örömére, vagy éppen bánatára!

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button