______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Kiderült, milyen néven lesz majd kapható a McLaren új hibrid szupersportkocsija

hirdetés

Arról már tudni lehet egy ideje, hogy új hibrid szupersportkocsin dolgozik a McLaren, most viszont egy újabb fontos infó derült ki róla. Ez nem más, mint a modell neve, ami Artura lesz!

 

A McLaren már egy ideje dolgozik a legújabb projektjén, ami egyben az új villanyosítást is lehetővé tévő platformjukra épül fel. Az már korábban kiderült, hogy a járgány meghajtásáról egy duplaturbós V6-os benzines erőforrás gondoskodik majd elektromos motorokkal kiegészítve. Arról még nincs pontos információ, hogy ez a hajtás mekkora teljesítményt képes leadni, de a gyáriak arra már kitértek, hogy az eddigi V8-as specifikációk szintjét nem csak hozza majd, hanem rá is tud licitálni azokra.

Mindezek mellett a modell, mely most már biztos, hogy Artura néven kerül majd valamikor 2021 első felében a szalonokban akár teljesen elektromosan is képes lesz majd haladni, ám hibrid mivoltából adódóan ne számítsunk hangtalanul megtehető Budapest-Balaton távokra.

hirdetés

“Az Artura minden eleme új lesz, egészen a platformtól kezdve, a nagyteljesítményű hibrid hajtáson keresztül a karosszéria kialakításig, ám ezek megalkotásakor arra a több évtizednyi tapasztalatra támaszkodtunk, amit a szuperkönnyű verseny- és utcai autók terén szereztünk. Ezeket a tapasztalatokat ültetjük most át az elektromos sportkocsik világába”- mondta Mike Flewitt, a márka vezérigazgatója.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button