Autós Hírek

Varázslat? Csupán a modern technika és egy felkészületlen tolvaj esete!

Amerikában egy autótolvajt sikerült rendőrkézre kerítenie egy Tesla tulajdonosnak. Hogyan? A mobilja segítségével bezárta a kocsiba.

 

Nincs is annál rosszabb, mint mikor az ember mellett úgy robog el a modern technika, hogy az csak pislogni tud. Ezt most Amerikában egy bizonyos Charlie Smith a saját bőrén tapasztalhatta meg, amikor megpróbált ellopni egy Tesla Model 3-at.

Történt ugyanis, hogy Charlie egy parkolóban kiszemelt magának egy gyönyörű példányt, majd várakozó állásba helyezte magát. Arra várt, hogy a tulajdonos oda menjen a kocsijához, kinyissa az ajtót és megpróbáljon elhajtani. Ekkor akcióba lépett, odafutott a kocsihoz és hangosan fenyegetőzve felszólította a sofőrt, hogy adja át az autót. Talán maga is meglepődött azon, hogy az elektromos járgány tulajdonosa szó nélkül engedelmeskedett és átengedte a kocsit. Persze ekkor még nem tudhatta emberünk, hogy a tulaj kész tervvel rendelkezik ilyen esetekre.

Smith ugyanis nem jutott messzire, alig pár méter után megállt alatta az autó és az ajtók bereteszeltek. Bizony, az áldozat ez idő alatt elővette a telefonját, beüzemelte a Tesla applikációt és gyakorlatilag pillanatok alatt letiltotta és lezárta az autót, hogy aztán már hívja is a rendőröket.

Az egyenruhások gyorsan ki is értek a helyszínre, ahol a kocsiba zárva megtalálták Charlie Smith-et is, akinek a döbbenet még mindig az arcán volt és zavartan, izzadtságában fürödve nyomkodta össze-vissza pánikszerűen a gombokat. Talán még mindig azon elmélkedik a pórul járt bűnöző, hogy mi volt ez. Varászlat? Nem, csupán modern technika!

forrás: Carscoops

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button