______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Varázslat? Csupán a modern technika és egy felkészületlen tolvaj esete!

hirdetés

Amerikában egy autótolvajt sikerült rendőrkézre kerítenie egy Tesla tulajdonosnak. Hogyan? A mobilja segítségével bezárta a kocsiba.

 

Nincs is annál rosszabb, mint mikor az ember mellett úgy robog el a modern technika, hogy az csak pislogni tud. Ezt most Amerikában egy bizonyos Charlie Smith a saját bőrén tapasztalhatta meg, amikor megpróbált ellopni egy Tesla Model 3-at.

Történt ugyanis, hogy Charlie egy parkolóban kiszemelt magának egy gyönyörű példányt, majd várakozó állásba helyezte magát. Arra várt, hogy a tulajdonos oda menjen a kocsijához, kinyissa az ajtót és megpróbáljon elhajtani. Ekkor akcióba lépett, odafutott a kocsihoz és hangosan fenyegetőzve felszólította a sofőrt, hogy adja át az autót. Talán maga is meglepődött azon, hogy az elektromos járgány tulajdonosa szó nélkül engedelmeskedett és átengedte a kocsit. Persze ekkor még nem tudhatta emberünk, hogy a tulaj kész tervvel rendelkezik ilyen esetekre.

hirdetés

Smith ugyanis nem jutott messzire, alig pár méter után megállt alatta az autó és az ajtók bereteszeltek. Bizony, az áldozat ez idő alatt elővette a telefonját, beüzemelte a Tesla applikációt és gyakorlatilag pillanatok alatt letiltotta és lezárta az autót, hogy aztán már hívja is a rendőröket.

Az egyenruhások gyorsan ki is értek a helyszínre, ahol a kocsiba zárva megtalálták Charlie Smith-et is, akinek a döbbenet még mindig az arcán volt és zavartan, izzadtságában fürödve nyomkodta össze-vissza pánikszerűen a gombokat. Talán még mindig azon elmélkedik a pórul járt bűnöző, hogy mi volt ez. Varászlat? Nem, csupán modern technika!

hirdetés

forrás: Carscoops

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button