Autós Hírek

Új szalon nyílt a Jász-Plasztik fóti telephelyén

Új Mercedes szalont lepleztek le a Jász-Plasztik fóti telephelyén. A 6 milliárd forintos beruházás keretein belül megvalósult kereskedés a fenntarthatóság és a luxus jegyében lett kialakítva.

 

A Jász-Plasztik Kft. egy már meglévő telephelyén bővítette tovább a szolgáltatásait, miután a fóti központban egy új, 1700 négyzetméteres szalon került átadásra. Az új kereskedés egy 6 milliárd forintos beruházás keretein belül valósult meg.

A szalon már messziről nézve impozáns látványt nyújt, akárcsak a mellette található, 18 méteres oszlop tetején pörgő 3 méteres csillag. A bejutás természetesen vörös szőnyegen történik, belül pedig óriási térrel, de mégis vizuálisan elszeparált részekkel találkozhatunk.

Ezt úgy kell érteni, hogy színekkel és témákkal különítik el például azokat a területeket, ahol az új járművek tekinthetők meg (a felső szintre kerültek a csúcsmodellek), illetve azt is, ahol az ügyfelek tölthetik el az idejüket.

Érdekesség, hogy ez egy olyan szalon, ahol a nézelődő nem feltétlenül fog belefutni üzletkötőkbe, ugyanis a Jász-Plasztik új szalonjában alapvetően egy a nézelődőktől elzárt területen tartózkodnak a munkatársak. Autót szeretnénk vásárolni? Akkor azt a recepción jelezhetjük, majd a várakozóhelyiségben kiosztja a rendszer az egyik értékesítőnek a feladatot, aki csatlakozik a már kényelmesen elhelyezkedett ügyfelekhez.

Amit csak lehet, azt kijelzőkön és digitálisan lehet elintézni a szalonban, azaz egészen minimálisra szorították a papír-felhasználást. A fenntarthatóságra is nagy figyelmet fordít a cég, azaz már most is megtermelik az általuk használt energia egy részét, de a tervek szerint három év múlva a Jász-Plasztik már az energia-felhasználásának 90 százalékát képes lesz előállítani. Ez Fóton napelemekkel valósul meg, de a veszprémi telephelyre például szélerőműveket telepítettek.

A terjeszkedés Fóton ezzel nem állt meg, ugyanis a tervek szerint két hónap múlva megnyitja a kapuit az új haszongépjármű-centrum is, mely a lakóautókon keresztül a teherautókig kínál majd alternatívát a vásárlóknak.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button