______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Új SUV modell érkezik a Skoda palettájára

hirdetés

Jövő héten lepleződik le a Skoda legújabb SUV modellje, de egy kis beharangozót már most kiadott a gyártó. Hivatalos információk egyelőre nincsenek, de minden bizonnyal ez lesz az Elroq, a Karoq elektromos utódja.

 

A Skoda még tavaly jelentette be, hogy az elkövetkező években érezhetően bővíti és átalakítja majd az SUV palettáját. Már akkor szóba került, hogy 2024-ben érkezik egy új elektromos variáns is, melyet Elroq néven találhatunk majd meg a kínálatban. Most pedig meg is érkezett az első kis kedvcsináló videó, következő héten pedig hivatalosan is megtörténik a premier.

Pontosabb technikai információkat egyelőre nem közölt a gyártó, de az elnevezésből már kikövetkeztethető, hogy a Karoq elektromos testvérmodelljéről lesz szó, mely először párhuzamosan fut majd a belsőégésű kivitellel, majd annak kivezetésekor az utód szerepét is betölti majd.

hirdetés

Azt viszont már tudni lehet, hogy az Elroq 4,5 méteres hosszúsággal rendelkezik majd, a belső tér pedig a kategória egyik legtágasabbja lesz, ezzel megteremtve a gyáriak szerint az “ideális családi autót, városi és szabadidő célokra egyaránt”. Pontosabb információkkal a jövő hét péntekre ütemezett bemutatón szolgál majd a Skoda.

 

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button