Autós Hírek

Trollkodás, vagy véletlen egybeesés? Különös időpontot választott a Ford az új Bronco premierjéhez

Hosszú várakozás után végre premierdátumot kapott a Ford Bronco új generációja, ami nevezetesen egybe fog esni O.J, Simpson, Bronco fanatikus, ám gyilkossággal meggyanúsított színész születésnapjával. Zseniális marketing, vagy véletlen egybeesés? Ezt senki sem tudja már meg.

 

Egy olyan legendás modell visszatérése, mint például amit a Ford Bronco új generációja jelent, mindig nagy eseménynek számít az autózás világában. És mint ilyen, illik a premier módját is megadni, ami ha máshogy nem, a dátum választással már sikerült a Ford marketingeseinek.

A régóta várt bemutató ugyanis július kilencedikén lesz megtartva, mely nem mellesleg a klasszikus kivitelt birtokló és féltően gondozó, majd egy ilyen autóval a rendőrök elől menekülő, gyilkosságért bíróság elé kerülő színész, O.J. Simpson születésnapja is egyben.

Azt nem tudni, hogy a döntés tudatos-e, vagy csak a véletlen műve, de ennél zseniálisabban nem is lehetne (esetleg az 1994-es üldözés napja lenne még ütősebb) a Bronco történetéhez kapcsolódó dátumot kiválasztani.

Az új generációról egyébként eddig annyit kell tudni, hogy a Jeep Wrangler-hez hasonlóan teljesen leemelhető tetőszerkezetet kap, illetve két- és négyajtós kivitelben is elérhető lesz. A motorpaletta kezdetben kéttagú lesz, a belépő szintet a 270 lóerős 2,3 literes turbós Ecoboost benzines motor jelenti, míg az erősebb példányok orrába a 310 lóerős, 2,7 literes turbós V6-os egység kerül majd. Az erőátvitelről belépő szinten 7 sebességes manuális váltó gondoskodik, de a 10 sebességes automata is ott szerepel opciós lehetőségként már a kisebb motornál is, természetesen minden esetben 4X4 hajtással párosítva.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button