______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Belevágott a lámpa bizniszbe is a Cupra

hirdetés

Manapság egyre több autógyártó dönt úgy, hogy más iparágakban is képviselteti magát. Van, aki elektromos robogót gyárt, de olyan is van, aki a dizájn bútorokban látja a tátongó üzleti rést. A Cupra még ennél is egyedibb utat választott, mostantól ugyanis lámpákat is fognak forgalmazni.

 

A manapság fennálló bonyolult gazdasági helyzetben az autógyártók számára is egyre fontosabb, hogy több lábon álljanak. Ennek köszönhető, hogy a legtöbben már nem csak négykerekűeket gyártanak, hanem például elektromos robogókat, rollereket sőt bútorokat is lehet kapni neves márkák jelzésével ellátva.

A Cupra sem marad ki ebből, ugyanis a spanyol Marset céggel összeállva bemutatták az első saját lámpájukat is, mely legalább annyira modern, mint amennyire retró hatást kelt a kinézete.

hirdetés

Azt tényleg meg kell hagyni, hogy a dizájnt nem vitték túlzásba a gyáriak, a Chispa névre keresztelt alkalmatosság ugyanis pontosan úgy néz ki, mint a régi garázsokban és pincékben használt fényforrások. Hangsúlyozzák azonban, hogy ez a megjelenés egy átgondolt döntés része, nem pedig holmi lustaságból eredő végeredmény. A lámpát az ütésektől védő keret egyébként ugyan olyan rézszínű árnyalatot kap, mint amit magán a Cupra logón is megtalálhatunk.

A lámpa amúgy tölthető akkumulátorral működik, így hordozható is, de akármilyen kampós zsinórra vagy állványra is felakasztható. Ilyeneket egyébként kínálnak hozzá a gyáriak is. Fontos részlet még, hogy IP44 minősítésű az eszköz, azaz bármilyen irányból kibírja a vízzel fröcskölést. Kútba dobni azért persze nem ér!

hirdetés

A Cupra hangsúlyozza, hogy a most bemutatott lámpa csak a “Cupra Garage” dizájn kollekció első darabja, az elkövetkező hónapokban még több céggel kezdenek együttműködésbe, hogy a lehető legtöbb megoldást kínálják azoknak, akik egyedi cuccokkal szeretnék ellátni az otthonukat vagy esetleg a műhelyüket.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button