______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Targa vagy Turbo? Az új Lego Porsche 911 készletben ez csak rajtad múlik!

hirdetés

Az elmúlt években a Lego autók szerelmesei nem igazán panaszkodhatnak. Szinte minden hónapban érkezik valamilyen érdekes újdonság, most ráadásul egy olyan szettet mutattak be, amiből mindjárt kétféle Porsche is összeépíthető.

 

Bár tény, hogy egy Lego szettből összeépíthető kis járgány közel sem olyan részletgazdag, mint mondjuk egy profi modellautó, ám maga az építés folyamata és a végeredményben gyönyörködés hamar kárpótolja az embert a kockákból adódó pontatlanságokért. Ezért is kapnak rá egyre többen erre a témára, aminek köszönhetően a Lego ontja is magából rendületlenül az újabbnál újabb készleteket.

Decemberben a Jeep szettről számolhattunk be, most pedig a Porschék szerelmeseire ragyogott rá a Lego szerencsecsillaga. Nem is akárhogyan, hiszen a most bemutatott csomagból nem is egy, hanem két külön modell építhető össze. Persze, nem egyszerre.

hirdetés

Az 1458 darabból álló szett a klasszikus 911 Targa és a Turbo modell megalkotását is lehetővé teszi, a mellékelt darabokból ugyanis a tető és a hátsó kiképzés kedvünk szerint variálható.

Az újdonság a Lego ingyenes VIP hűségprogramjában már február elején elérhetővé válik potom 130 eurós áron, a bolti vásárlóknak azonban március elsejéig kell majd várniuk, hogy megszerezzék maguknak azt.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button