______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Speedzone-merítés, avagy ez történt ezen a héten (2024.06.03-2024.06.09)

hirdetés

Elektromos autót próbáltunk, majd töltőt is építettünk hozzá. Szó esett a használtautó-piac helyzetéről is, ezért meg is néztük gyorsan, hogy milyen családi lehetőségek vannak 5 millió forint környékén. Kíváncsi vagy, hogyan zajlik le egy forgatási nap nálunk? Ezt is megmutattuk!

Ezen a héten sok mindenbe betekintést engedtünk, hiszen az elektromos BMW iX2 tesztelése után egyből meg is mutattuk, hogy miből áll egy mai modern töltő telepítése. Göbi és a Becsületesnepper a Debrecen Drive-on beszélgetett a használtautókról, majd el is szaladtunk az MHC Mobility telephelyére, hogy családi igáslovakat keressünk 5 millió forint környékén. Hétvégén egy igencsak tartalmas forgatási napra tarthattatok velünk!

Szpíkzone S05E20: Szemét, visszavonuló kínai márka, gondok a koreaiaknál

BMW iX2 xDrive30: Űrhajó és nem hazudik – Speedzone teszt

hirdetés

Azt már tudjuk, hogy keleten hogy képzelik el a villanyautózást, de most nézzük meg, milyen az európai elgondolás!

Speedzone műhely: Voltie – A magyar okosság

Egyre több villanyautó fordul meg a szerkesztőségben, a parkolóba telepített töltőink is egyre többet dolgoznak. Teljesítményben a maximumot tudták eddig is, mégis lecseréltük őket. Milyen típusra váltottunk és miért? Alaposan körbejártuk a témát.

hirdetés

Speedcast (S02E04): Göbi & Becsületesnepper featuring Debrecen Drive 2024

Kérdezz feleleknek indult, de aztán jól elsztorizgattunk az autókereskedelem múltjáról és a használtautó piacról. Szinpadon a Becsületesnepperrel. A színpadon Göbölyös Zsolt és Kroneraff István, azaz a Becsületesnepper.

Ötmillióba sok minden befér – Speedzone használtteszt

Fullos nagy kombit akarsz, esetleg szinte szűzúj családi cuccolóst? Négyautós körképünk rámutat, hány száz szempontot kell mérlegelned a választásnál. De mindenképpen találsz jót.

Kulisszák mögött: így készült a Nagy Mozi (Speedzone S12E46)

Ritkán sikerül ennyi időt és munkát fordítani egy-egy adásra, de ezek az autók mindenképpen megérdemelték az erőfeszítést. Így csináltuk.

Kövess minket a közösségi média felületeinken is, hiszen ott további érdekes tartalmakkal találkozhatsz a hét minden napján!

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button