______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Rendőrautóként is bemutatkozott a Tesla Cybertruck

hirdetés

Az Unplugged Performance egy igencsak szokatlan rendőrautóval rukkolt elő. A Tesla Cybertruck mindjárt háromféle hatósági kivitelben mutatkozott be.

Ha Tesla, akkor mostanság általában a Cybertruck van a hírek középpontjában, nem mindig éppen pozitív viszonylatban. Persze, a negatív reklám is reklám, ráadásul kellően hatásos is sokszor. Ez a téma is akkorára duzzadt, hogy lassan minden formában eladhatóvá válik az elektromos amerikai.

Ezt lovagolja most meg az Unplugged Performance is, ugyanis a srácok megalkották a Cybertruck rendőrautót, ráadásul mindjárt háromféle kivitelben, járőrautóként, taktikai egységként és parancsnoki kocsiként.

hirdetés

Az UP.FIT szériás Cybertruck természetesen kapott fényhidat, beépített villogókat, keresőfényt és szirénát. Belül állandó Starlink kapcsolattal ellátott rendőrségi számítógépet és rádiót találhatunk, illetve elszigetelt hátsó üléseket vagy K9 kutyaszállító egységet.

Mindezek mellett némileg magához a konstrukcióhoz is hozzányúltak, azaz erősebb fékeket, megerősített futóművet és 18 colos felniket kapott a járgány, igény esetén pedig terepes csomagot is kínál az Unplugged Performance.

hirdetés

Mindhárom kivitel esetében 547 kilométeres hatótávot és 2,6 másodperces 100-as sprintet ígér a műhely.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button