______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Speedzone-merítés, avagy ez történt ezen a héten (2024.05.13-2024.05.19)

hirdetés

V8-as Land Roverrel mentünk telepre, majd nekiálltunk Ferrarit szerelni. Egy éppen felnőttkorba lépett Citroent is kipróbáltunk, Csik pedig japán különlegességekkel ismertetett meg minket. Erről szólt ez a hét!

 

Ezen a héten egy igencsak erős kezdéssel indítottunk, ugyanis Pista élőben mutatta meg, hogy mit tud a terepen a rövid V8-as Defender. Ezután magunk gyártottunk alkatrészt egy Ferrariba, majd egy 18 éves Citroen C4 került terítékre. Csik nagyot ment a hétvégén, először japán különlegességeket mutatott be, majd lezárta a Vespa-projektet is.

Szpíkzone S05E18: Benzinest a gazdagoknak, ütős dizájnt mindenkinek? Norbi megint győzött…

Bence, Zoli, Laci és Viktor fognak ma este filozofálni, vitatkozni és körbejárni a legújabb autós témákat A V16-tól az akkumulátorgyárig

hirdetés

Land Rover Defender 90 V8 (2024): Uram, ez egy középső ujj?

Igen, diszkréten, ám határozottan az. Nem elcsépelt, mint egy AMG G-osztály, ugyanakkor mérföldekkel potensebb terepen és munka közben, mint egy dísz-SUV. De ami a legfontosabb: más, mint a többi. Futballhuligán szmokingban. És így a jó.

hirdetés

Speedzone műhely: Ferrarit nyomtattunk

A nagy és keret nélküli ablakok mozgatása megviseli a mechanikát. A leggyengébb láncszemet pótoltuk 3D nyomtatással, viszlát szélzaj, Zoli és Laci megint boldog.

Citroën C4 1.6 (2006): Nem vettük észre! – Speedzone használtteszt

A Citroën C4 mellett elmegyünk az utcán, mindenki tud róla egy rémes történetet, de a tulajdonosok általában szeretik. Nézzük meg, milyen autó egy sima egyhatos benzinmotorral!

A japán elmebaj fénykora (Speedzone S12E44)

Keveset tudunk arról, mi zajlott Japánban a nyolcvanas-kilencvenes évek fordulóján, de tény: autós vonalon szenzációk születtek. A Pike Factory Nissanjai e kor talán legragyogóbb drágakövei. Itthon pedig van valakinek ezekből egy egész gyűjteménye…

 

Speedzone vasárnapi Csik: Szülinap! Átadtam

Kicsit olyan ez a Vespa-ajándékozás, mint a Netflix-sorozatok mostanában: az évad végéhez érve minden szálat elvarr ugyan a forgatókönyvíró, de a beteljesülés-érzet elmarad, mert az összes addig fontos szereplő vagy meghal, vagy éppen egy foszladozó kötélről zuhan negyvenemeletnyi mélységbe. Csapó.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button