______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Speedzone-merítés, avagy ez történt ezen a héten (2024.03.25-2024.03.31)

hirdetés

Ezen a héten mondhatni, hogy megint csúcsra járattuk a témákat. Göbi egy hibrid Porschét terelgetett míg Csik a Honda CR-V legújabb generációjával ismerkedett meg. Előkerült egy igazán különleges 4-es Golf is, illetve a Genfi Autószalonra is visszatértünk, hogy szemezgessünk az érdekességek között.

 

Az AMTS őrület után visszatérve a fáradtságot félretolva folytattuk a tartalomgyártást, ráadásul igencsak érdekes témákkal. Megnéztük például, hogy mit tud hibridként a Porsche Panamera Turbo, illetve ugyancsak hibrid hajtással próbáltuk ki a Honda CR-V legújabb generációját. Egy kombi 4-es Golf adta ezen a héten a múltba visszatekintést, illetve megismerkedhettünk a jeladók világával is. A Genfi Autószalonra visszalátogatva a kis példányszámban gyártott különlegességeket néztük meg közelebbről.

Szpíkzone S05E12: Bahreiné a McLaren, Támad a Xiaomi, 50 éves a Zakspeed

Nézünk a jövőbe, utazunk a múltba, de előtte kitárgyaljuk, hogy milyen volt az AMTS.

hirdetés

Porsche Panamera Turbo E-Hybrid (2024): Luxus vagy sport? Mindkettő! – Speedzone teszt

Tud egy kéttonnás luxusautó sportos lenni? Mit tud versenypályán? A Porsche mérnökök kérték, hogy durván kezeljük az autót és nyomjuk, amit bír. Mi megtettük és elmondjuk a kendőzetlen véleményünket, mint mindig.

hirdetés

Speedzone műhely: Sárga figyelmeztetés a műszerfalon

A meghibásodások több, mint a felét egy-egy ezekhez hasonló kis alkatrész rendellenes működése okozza. Érdemes tudni, hogyan működnek a korszerű autók érzékelői, ezért is látogattunk el a Carclassics műhelyébe.

Honda CR-V 2.0 eHEV: Városban istencsászár – Speedzone teszt

Nehéz eldönteni, hogy roppant takarékosnak, avagy erősen iszákosnak nevezzük-e, de az biztos, hogy az új CR-V hibridje műszakilag igencsak tisztességes autó. Kivitelre és használhatóságra meg pláne.

Volkswagen Golf IV Variant 1.6 FSI (2005): Olcsóból lesz a drága – Speedzone használtteszt

A használtautó-vásárlás mindig kockázatos, senki nem lehet elég okos. Érdekes módon, azonban a végső összegek hasonló szinten lesznek, akármit választunk, viszont az egyik esetben tudjuk, mire költöttünk.

Na EZEK rendes autók! (Speedzone S12E37)

Imáink értő fülekre találtak, az Úr megáldotta az olaszokat és megadja minden autós embernek és szépérzekkel rendelkezőnek a szöges ellentettjét annak, amit a kreatív mélyponton fetrengő autógyártók prezentálnak manapság. Még akkor is, ha mindezért mélyen kell a pénztárcába nyúlni. Finomságok ezek, hozzáértőknek. Könnyeztünk és toporzékoltunk, mint a gyerekek.

Természetesen továbbra is érdemes követni a közösségi média felületeinket is, ahol további érdekes tartalmakat találhatsz!

Ezúton kívánunk áldott és kellemes húsvéti ünnepeket minden kedves nézőnknek és olvasónknak!

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button