______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Speedzone-merítés, avagy ez történt ezen a héten (2023.12.18-2023.12.24)

hirdetés

Melós német, álcázott francia. Pistáék az izgalmas utazásuk végére értek, illetve kutyák lepték el a képernyőt a Speedzone műsorán.

 

Ezen a héten többek között megnézhettük, hogy bírja a melós életet egy Volkswagen Touran, de betekintést nyerhettünk a Renault jövőképébe is. Kutyák a Speedzone csatornáján? Ez is megtörtént! Pista és Peti pedig a francia kalandjuk végére értek.

Szpíkzone S04E45: Karácsony előtt, villany után

Elég volt egy képet bedobni és fellángolt a hívek zászlaja, az alapvető probléma pedig már senkit nem érdekel. Miközben lassan összedől a nagy álom. És nem csak Németországban. Pár év és lóval járunk.

hirdetés

Volkswagen Touran 2.0 PD TDI (2009): Egyterű olcsón? Okos légy! – Speedzone hasznaltteszt

A Touran egy mára szinte teljesen elfelejtett kategória képviselője, amely még mindig ideális megoldás lehet a családosok számára. Féltucatnyi motor közül melyiket válasszuk? És mennyire zűrös a kétliteres PD TDI? Itt egy harci példány, és a tulajdonosa is.

hirdetés

Speedzone műhely: Házikedvenc az autóban!

Mit tegyél és mit ne tegyél ahhoz, hogy az ember legjobb barátja jól érezze magát az úton és téged se büntessenek meg.

Renault Scenic (2024): Menő lesz az új irány! – Speedzone teszt

Ezt a Scénicet már kedvenc mai formatervezőm, Gilles Vidal rajzolta, ami látszik is rajta. De nem ez a legfontosabb, mert belül rettentő igényes, kilóra pedig meglepően szerény a Renault idei Év Autója-esélyese.

Hazamegy a kis sportkocsi! (Speedzone S12E24)

Dieppe or bust 2. rész Középmotoros Alpine-nal keresztül Európán? Ez egy olyan lehetőség, amit hülyék lettünk volna kihagyni. Pláne, hogy a végcél a francia motorsport fellegvára, ahol már vártak ránk. Forma-1-től V1-ig, Peti és Pista nyélgázon oda, ahol szobrot állítottak a kis raliautónak. Allez les bleus!

Továbbra is kövessétek a közösségi média platformjainkat, ahol érdekes kis videókkal is találkozhatsz, illetve folyamatosan követheted a Speedzone Carwash nyereményjátékainak fejleményeit is!

Békés, meghitt karácsonyi ünnepeket kívánunk minden egyes követőnknek!

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button