______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Speedzone-merítés, avagy ez történt ezen a héten (2023.12.11-2023.12.17)

hirdetés

Ezen a héten is elég színes témákkal találkozhattunk, hiszen a használt Toyota Prius Plus mellett kipróbáltuk az új Ford Broncót, illetve nagy hangsúlyt fektettünk a klasszikus autók restaurálásának témájára. Egy nagy utazásba is belevágtunk, ami egyben egy érdekes történelmi kitekintést is magával hozott.

 

Ezen a héten kipróbáltuk, hogy mit tud használtan a Toyota Prius Plus, majd pedig Szavéri Zolival folytattuk a legendás klasszikusok restaurálásának szépségeivel és buktatóival, de hasonló témát hozott el nekünk Mayer Norbert is. Teljesen újonnan teszteltük a Ford Broncót, majd pedig Pista és Peti nekivágott Franciaországnak egy Alpine volánja mögött. Csik folytatta a beszámolóját a bolognai szuperbörzéről!

Szpíkzone S04E44: Nissan titkok, túlsúloys SUV-ok, szivárogtatás a Teslánál, a jövő veteránjai

hirdetés

Toyota Prius Plus 1.8 Hybrid (2014): Egyház? Egy ház! – Speedzone használtteszt

Állandóan froclizzák, pedig a japán mérnökök beleadtak apait-anyait és nem is mentek mellé. A Prius nagytestvére tökéletes városi igásló, a pénztárcát is elég jól védi, de az érzelmi bevonódást természetesen továbbra sem itt kell keresni.

Speedzone műhely: Mit fizetsz meg? 2.rész

hirdetés

Nem csak a tényt, hogy nagyon ritka és ennélfogva értékes az, ami a birtokodban van, hanem azt a szaktudást is, amellyel maroknyian rendelkeznek csak a világon.

Speedcast (S01E24): A rock’n roll restaurátor (Mayer Norbert)

Mi lesz, ha keresztezel egy bútorrestaurátort egy rockzenésszel és sok kitartással? Nem tudjuk, de az biztos, hogy itt ül a stúdióban és kezei alól csodák kerülnek ki. Mayer Norbert.

Ford Bronco Badlands (2024): Végre egy IGAZI autó! – Speedzone teszt

A sok villany és villanyosított mindenféle után kiérdemeltem végre egy kis autóságot. Alváz, osztóművek, V6 és vas mindenütt.

Hazamegy a kis sportkocsi! (Speedzone S12E23)

Dieppe or bust 1. rész

Középmotoros Alpine-nal keresztül Európán? Ez egy olyan lehetőség, amit hülyék lettünk volna kihagyni. Pláne, hogy a végcél a francia motorsport fellegvára, ahol már vártak ránk. Forma-1-től V1-ig, Peti és Pista nyélgázon oda, ahol szobrot állítottak a kis raliautónak. Allez les bleus!

Vasárnapi Csik: A maradék volt a legérdekesebb

Csupán két napot voltam azon az október kiállításon, avagy börzén (ahogy tetszik), de fejben azóta se tudtam igazán feldolgozni a látottakat. Egy riport már született szigorúan autós tartalommal, most megpróbálom elmesélni a többit; a felfoghatatlan alkatrészárusokat, az óriási motoros csarnokot… és aztán még jönnek megint autók, mert azokból a kínálat Bolognában egyszerűen észbontó volt.

Mindezek mellett továbbra is érdemes követni a közösségi média felületeinket, hiszen hétről-hétre újabb nyereményjátékokkal is találkozhattok a szokásos kis videós érdekességek mellett!

Címkék

Hasonló tartalmak

Egy komment

  1. Rendkívül érdekes Szavéri Zoli műhelye !
    De laikusként ilyenkor mindig eszembe jut, hogy mi lesz a felületkezelésekkel és hőkezeléssel ezek után a változtatások után ?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button