______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Speedzone-merítés, avagy ez történt ezen a héten (2023.12.04-2023.12.10)

hirdetés

Ezen a héten mondhatni, hogy mindenbe belekóstoltunk egy kicsit. Egy használt, konnektoros hibrid Hyundai mellett tökéletesen megfért a legendás klasszikusok restaurálása és az elektromos munkagép is. Új járgány nem is volt? Dehogynem, csak nagyon messzire kellett utazni érte!

 

Elég erős hét áll mögöttünk, már legalábbis ami a témák szerteágazását illeti. Használt Hyundai Ioniq egy nő szemével? Manyi megmondta a tutit! Mindezek után két Zoli járta körbe a legendás klasszikusok restaurálásának az érzékeny világát, majd beszélgettünk egy kicsit a kínai autók térnyeréséről is. Aztán kiderült, hogy nem csak autók terén, hanem a munkagépek gyártásában sem szabad lenézni Ázsiát, majd Göbi egészen Dubajig ment, hogy az új Porsche Panamera bemutatóján részt vegyen. Persze, nem maradhatott ki a Porsche történelem sem, ha már egy egész komoly rendezvényt szenteltek ennek a gyáriak.

Szpíkzone S04E43: Mindennapi sztorik, tönkrevágott AMG

hirdetés

Hyundai Ioniq Hybrid (2018): Titkárnői vadászgép – Speedzone tartósteszt

Szerkesztőségünk legkeményebb tagja használta sok hónapon át a hibrid Hyundai-t és most kendőzetlenül elmondja, milyen vele az élet. Manyi a képernyőn!

Speedzone műhely: Mit fizetsz meg? 1.rész

hirdetés

Nem csak a tényt, hogy nagyon ritka és ennélfogva értékes az, ami a birtokodban van, hanem azt a szaktudást is, amellyel maroknyian rendelkeznek csak a világon.

Speedcast (S01E23): Nem gagyi a kínai

A kínai járművek itt vannak, már az európai gyártók is figyelnek rájuk. Hamarosan mindenkinek számításba kell őket venni, a flottakezelőknek és a lakossági vásárlóknak is. Egy kis piacelemzés a fotelből.

Ezt kapd ki! – XCMG XC968-EV elektromos homlokrakodó (Speedzone teszt)

Nem kispálya. Sem a gép, sem a gyártója, melyről sokan nem is hallottak még, pedig zsebből tudnának felvásárolni bárkit. Hogyan működik a nagy biznisz és miért lépett le minket Kína? Döntsd el magad.

Új és régi Porschék együtt (Speedzone S12E22)

Az új, harmadik generációs Panamera bemutatóját az Icons of Porsche márkatalálkozóra szervezték, nem véletlenül. Mi nem tudtuk eldönteni mi volt az érdekesebb, az új autók vagy a klasszikus léghűtéses 911-esek. Döntsétek el ti!

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button