______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Speedzone-merítés, avagy ez történt ezen a héten (2023.11.20-2023.11.26)

hirdetés

Ezen a héten mondhatjuk, hogy a szélsőségek uralták a témáinkat, hiszen próbáltunk autót egy mobiltelefon és egy jól felszerelt lakás áráért is. Megnéztük azt is, hogy miként működnek majd a jövő autói, illetve bemutattuk, hogy milyen utat kell bejárnia annak, aki repülőgép-szerelő akar lenni.

 

A Speedzone mindig igyekszik olyan témát letenni az asztalra, ami valamilyen szinten kilóg az átlag hétköznapokból. Ezen a héten is ilyen részekkel találkozhattatok a csatornánkon. Ott van például a jelenlegi egyik legolcsóbb, de mégis megbízható autózási lehetőség, az első generációs Dacia Logan, de azért kipróbáltunk egy tesztautót a Mercedes paletta tetejéről is. Kormányzás, mely nincs kapcsolatban közvetlenül a kerekekkel? Ilyet is láthattunk, illetve a repülőgép-szerelővé válás kulisszái mögé is betekintettünk.

Szpíkzone S04E41: Tenderek és trendek, tűz és víz

hirdetés

Dacia Logan (2004): Filléres csótány! – Speedzone használtteszt

Itt nincsen kamu, vezetett Excel-tábla van és 19 évnyi nyúzás. Klímás autó egy telefon áráért? Létezik. Ha kabát helyett kell, pláne. A Logan nem ámít. Ma sem.

 

hirdetés

Speedzone műhely: Féljünk ettől?

Vezetékes sportautó, a világ egyetlen Lotusa, amiben az az érdekes, ami nincs benne. És az is, ami van. Szilánkok a jövőből, második rész.

Mercedes-Benz GLE 53 AMG 4Matic Mild Hybrid: Akkor ez most Merci? Az – Speedzone teszt

Feje tetejére állt a világ. Avagy mennyire lehet és mitől más egy ilyen GLE AMG? A trükk nem csak a kapcsológombokban rejlik. Egyszerűen több pénz maradt autóra az autóból.

Nélkülük nincs repülés (Speedzone S12E20)

Nélkülük a világ legmodernebb repülőgépe is csak egy kupac alkatrész lenne, mégis milyen ritkán van szó ezekről a magasan képzett szakemberekről. Hogyan lehet bekerülni közéjük és miért lett rosszul a stáb forgatás alatt? Urban legendek helyett valóság. Mindent megmutatunk!

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button