Autós Hírek

Speedzone-merítés, avagy ez történt ezen a héten (2023.10.23-2023.10.29)

Klasszikus Cadillac Németországban, legendás modellek fotózása, és az amerikai elektromos luxusszedán, mely odaver a Teslának. Ez csak pár kiemelt pillanat, azaz kimondottan izgalmas hetünk volt most is.

 

Most egy kicsit formabontó módon indult a Speedzone hete, hiszen az állami ünnepre tekintettel elmaradt a kibeszélő műsorunk, viszont helyette egy érdekes műhely-jellegű adással tudtunk kedveskedni a nézőinknek. A többi rovat is kimondottan értékes és érdekes témákat adott, így érdemes átvenni megint, hogy milyen videókkal találkozhattatok ezen a héten a Speedzone Youtube csatornáján.

Speedzone extra: Objektívek, fókuszok és Lamborghinik

Amikor valami új robban be a piacra, ami csodát ígér, akkor mindig jó, ha odaállítjuk a már meglévő csodák mellé és feladjuk a leckét. A Fotoplus kihívást keresett a Sigmának, mi szívesen szolgáltattuk. Autócsodák és csodás képek megvárásra. A Kaáli Autó-Motor Múzeumból!

Cadillac DeVille Convertible (1959): Az amerikai álom – Speedzone használtteszt

Nagy idők nagy autója, az újkori konzumtársadalom egyik alapköve, a személyre szabhatóság és a végtelen extralista hatméteres hajója. A rózsaszín Cadillac. A hajó.

Speedzone műhely: Forró téma

A fűtés majdnem egyidős az autóval, de a kezdetekben sokat változott, fejlődött. A ma használt rendszerek alapjaiban már több évtizedesek. Nézzünk meg egy gyors áttekintést!

A fény útja a filmig – 1.

Rendes techno-buzériába viszünk bele új rovatunkkal. Ne ijedj meg, ha azt látod, “camera obscura”, mert azt is megtudod majd, miben rejlett a Kodak zsenialitása, hogyan készíts Hell-dobozból szolárkamerát, s hogy a mobilodon levő effektek honnan jöttek.

Így mondod teslául: Rolls-Royce: Lucid Air – Speedzone teszt

Ha hihetünk a körülötte felvert hype-nak és a zsibbasztó árcedulának, akkor ez a világ legtöbbet tudó villanyautója. Minden tekintetben. Kipróbáltuk.

Meló, tehetség – ezekkel megnyílnak a világ kapui (Speedzone S12E16)

Máté egy apró autós újság autómozgatójaként kezdte, mellesleg kicsit fotózgatott is. Most a legnevesebb európai autós szépségverseny, a comói Villa d’Este hivatalos fotósa, szerepelt már kaszkadőrként Clarksonék The Grand Tourjában, s igazi, gyógyíthatatlan autób*zi is.

Mindezek mellett ha lemaradtál volna, akkor érdemes belenézned, hogy milyen, amikor a szerkesztőségben generációs vita alakul ki, illetve a Matchbox hetvenedik születésnapját ünnepelve mi is kedveskedtünk pár aprósággal a jövő autósainak, illetve a szüleiknek is!

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button