______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Porsche fantázia, avagy így kerül a 911 a medencébe!

hirdetés

A művészetben pontosan az a szép, hogy néha el lehet ragaszkodni a valóságtól és olyan abszurd szituációkba is bele lehet menni, amivel a való életben nem igazán találkozhatsz. Most ezt mutatja be egy “digitális festő” Porsche 911 témára felhúzva!

 

Létezik a világban egy elismert művész, aki leginkább digitális módszerekkel mutatja meg, hogy mennyire képes szárnyalni a fantáziája. Ő a Skóciában élő Chris Labrooy, aki nem mellesleg egy Porsche fanatikus is. És ez egyből meg is magyarázza, hogyan kerülnek klasszikus 911 modellek a medencébe, vagy pedig miként lesz felfújható flamingó a német sportkocsi legendából!

Bizony, Chris nem ecsettel, hanem kép- és videó szerkesztő programokkal dolgozik, ami semmit sem vesz el a művei művészi értékéből. Nem összecsapott melók kerülnek ki a kezei közül, hanem csupa olyan megoldás, mely akár egy létező világ képét is mutathatná, természetesen egy általunk nem ismert univerzumban!

hirdetés

“Nehéz leírni, hogy mit is csinálok pontosan. Reggel felkelek és elkezdek képeket szerkesztgetni. Ez adja meg az általam vágyott szabadságot és lehetővé teszi, hogy valamilyen módon kiadjam magamból az elképzeléseimet. Én azt mondanám, hogy digitális képkészítő vagyok, ami valamilyen módon a művészet és a dizájn munka keresztezése. Homályos egy picit, ugye?”- írja le a munkája lényegét Labrooy.

Labrooy a témáihoz általában járműveket választ és előszeretettel dolgozik a klasszikus Porsche 911 generációkkal is. “Egy nagyon puha, lekerekített formáról van szó, mely egy kiváló és nagy teljesítményű sportkocsit takar. A 911 egyedülálló, szinte excentrikus személyiséggel rendelkezik. Amikor a képeimet készítem, az autók olyanok, mint a színészek, és a 911 ebben a világban egy A-listás hollywoodi sztár mély érzelmekkel és sokoldalúsággal”.

hirdetés

Persze, ha valaki ennyire rajong egy bizonyos márka iránt, akkor elkerülhetetlen, hogy idővel legyen egy saját példánya is. Így történt ez Chris esetében is, aki először egy 981 Cayman-t vásárolt hobbi autónak, majd eggyel tovább lépett és egy GTS 4.0 variánsra váltott nemrégiben.

“Ez a tökéletes autó a számomra. Mivel otthonról dolgozok, nem kell naponta ingázásba bocsájtkoznom. Amikor vezetek, azt az élvezet miatt teszem. És erre a legjobb a Cayman! “- magyarázta választását a skót művész.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button