______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Nyári cukiság a Castagna Milano Fiat Topolino átirata

hirdetés

A Fiat Topolino már önmagában egy kis városjáró különlegesség, de a Castagna Milano most egy olyan kivitelt készített belőle, ami a strandok sztárja lehet. A hajózás világa inspirálta a normál és hosszított méretben egyaránt kapható kis cukiságot.

 

A Fiat egyik legnagyobb dobása volt tavaly, hogy a Topolino nevet újraélesztve a Citroen Ami testvérmodelljeként egy igazi városi különlegességet mutatott be. Sajnos azonban csak Olaszországban kapható a járgány, de azért nem fél az értékesítési eredményektől a gyártó, sőt, külsős cégek is látnak benne bőven lehetőséget.

Ilyen például a Castagna Milando műhely is, mely most be is mutatta a saját elképzelését, kimondottan a nyári szezonra szabva.

hirdetés

Lényegében az amúgy is vászontetős és ajtó nélküli Dolce Vita változat tovább finomításáról van szó még több luxussal és szabadságérzettel megfűszerezve. Tető helyett például itt kifeszíthető ponyvát találhatunk, a belső térben pedig töménytelen faberakást, krómozott korlátot és vízálló kárpitozást láthatunk. Nem véletlen, ha az összeállításból egy motorcsónak ugrik be azonnal, hiszen a műhely nem is tagadja, hogy a hajózás világa inspirálta a kialakítást.

Ami még különleges, hogy a Topolino-átirat mindjárt kétféle méretben kapható. Van egy normál hosszúsággal rendelkező kivitel, illetve csináltak belőle egy nyújtottat is, melynél nem a tengelytávval játszottak, hanem a farnál toldottak bele az autóba, ezzel jellegzetes csónak végződést kialakítva.

hirdetés

Természetesen akárcsak a Topolino maga, az átalakítás is csak Olaszországban kapható kiviteltől függően átszámolva 10 és 14 millió forintos áron.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button