______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Speedzone-merítés, avagy ez történt ezen a héten (2024.06.24-2024.06.30)

hirdetés

Ezen a héten ismét rengeteg témával jelentkeztünk. Egy 20 éves kis városi Mitsubishivel indítottunk, majd Pista és a Tetovált Asztalos tárgyalták meg, hogy milyen lesz a lakóbusz belső kialakítása. Pekánovics Lászlóval az amerikai autókereskedelemről beszélgettünk, Göbi pedig a ráncfelvarráson átesett Volkswagen Golf GTI-vel ismerkedett meg. Természetesen folytatódott a kínai kalandunk is a BYD márka hátterének feltérképezésével. Mindeközben Csik Alfa Romeo projektje is tovább haladt, sőt, talán már látszik a fény az alagút végén.

 

 

Szpíkzone special S05E23: Igazolt hiányzás és a többiek

Csapatunk szerteszéjjel szóródott a világban, ám nézőinket nem hagyjuk hétfő esti szórakozás nélkül. Mindannyian bejelentkezünk, jó lesz!

hirdetés

Mitsubishi Colt CZ5 (2004): Adj helyet magad mellett! – Speedzone használtteszt

A 6. generációs Colt tágas, olcsó és fenntartható, de vajon szabad még ilyen sokak szerint “ritka” autót venni mindennapi használatra?

hirdetés

Speedzone műhely: T4 lakóbusz: mit mond az asztalos?

Bence kétségkívül kellően laza, ugyanakkor a végtelenségig precíz, ahogy a brigád többi tagja is. De most fel lett adva a lecke: kis helyen kell nagyot alkotni. Célegyenesben a kis lakóautó, alkot a Tetovált Asztalos!

Speedcast (S02E04): Autót Amerikából… Megéri még? (Pekánovics László)

Pekánovics László “Pekával” beszélgetünk az amerikai használt piac helyzetéről és az “USA piacos” autók behozataláról. Peka sok évtizedes tapasztalattal rendelkezik autókereskedőként, ma pedig eljött hozzánk, hogy leromboljon pár tévhitet és bebizonyítsa, mennyire alulértékeltek a Pontiac Fierok!

Volkswagen Golf VIII GTI Facelift (2024): Eredeti GTI, de talán az utolsó – Speedzone teszt

Majdnem ötven éve jelent meg a Golf GTI a piacon, hihetetlen utat járt be azóta, kategóriát teremtett, most a Clubsport modellel és egy különleges Black Editionnel lép színpadra.

Kína? Felköthetjük a gatyát! (Speedzone S12E49)

Ellátogattunk végre igazi helyekre. Akkugyárba, tesztközpontba és a fényűző BYD-hadiszállásra is, ahol leesett az állunk. Ja, bónusz utcaképek!

Vasárnapi Csik: Finisben vagyunk!

Már kvázi autó: motorja van és váltója, ablakai, utastere, világító lámpái és csillogó díszei. Két hónap alatt óriásit lépett előre Nózi ügye.

Természetesen továbbra is érdemes követni a social media felületeinket is, ahol további tesztekkel és apróbb szösszenetekkel találkozhattok!

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button