Autós Hírek

Nincs kerék, nincs defekt! Probléma?

Az embernek állandóan meggyűlik a baja a kerekekkel. Téli-nyári szett, még defektet is kaphatunk. Ha viszont nincs kerék, akkor nincsenek ezek a problémák sem! Amerikában egy sofőr így csökkentettete 25 százalékkal a az ebben rejlő hibalehetőségek számát.

 

Az autónk kerekei azt a célt szolgálják, hogy szépen biztonságosan tudjunk haladni, kanyarodni és megállni. Enélkül elképzelhetetlen a közlekedés, hiszen hiába az erős motor, attól, hogy az durrog-csattog, még nem haladunk egy métert sem kerekek hiányában. De vajon tényleg kell belőle 4 darab? Hiszen számtalan 3 kerekű koncepcióval találkozhattunk már eddig is. Na jó, a videón látható GMC Yukon nem teljesen hivatalosan képviseli ezt a kategóriát!

Mi is történhetett? Ezt nehéz megmondani a videó előtt történtek ismerete hiányában. Az viszont tuti, hogy nem arról van szó, hogy emberünk nem vette észre, hogy nincs ki mind a négy kereke! A méretes járgány ugyanis nem csak, hogy szórja a szikrákat és hangosan tudatja a világgal, hogy nem stimmel minden, de még értelemszerűen meg is van dőlve a hiányzó “támaszték” irányába úgy, hogy néha az ellentétes hátsó kerék nem is éri a földet. Részeg sofőr? Dühkitörés? Vagy csak egy most szárnyait bontogató új lowrider irányzat? Ezt mindenkinek a fantáziájára bízzuk. Így viszont nem közlekedünk, mert nem csak hogy veszélyes, hanem a közút kezelő és a rendőr sem fog megdícsérni, miután egyenletesen szántottuk fel az aszfaltot az utunk során!

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button