______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Nem kínál több gyári karbon kiegészítőt a Corvette C8-hoz a Chevrolet

hirdetés

A Chevrolet Corvette legújabb generációja egy kimondottan jól extrázható sportkocsi. Még karbonszálas kiegészítőket is lehetett rendelni hozzá, legalábbis idáig. A gyártó szerint a beszállító nem tudta teljesíteni a gyári feltételeket.

 

Akinek nem elég extrém a Corvette nyolcadik generációja (hihetetlen hogy vannak ilyenek), annak eddig adta magát a karbon csomag megrendelése is, mely karbonszálas lökhárító toldattal, küszöbökkel és hátsó szárnnyal dobta fel az autó megjelenését. Ez a lehetőség azonban most már a múlté, a Chevrolet ugyanis nem kínálja tovább a “carbon aero kit” csomagot az autóhoz.

A hivatalos magyarázat, hogy a beszállító nem tudta teljesíteni a gyártó feltételeit, ám arra nem tértek ki, hogy mennyiségi vagy minőségi gondok adódtak. Kellemetlen viszont, hogy már megrendelt példányokat is érint a dolog, azaz lesznek olyanok, akik hiába adtak le rendelést az 5 ezer dolláros extra csomagra, az nem lesz rajta az autón amikor megérkezik a kereskedésebe. Természetesen ezen esetekben mindenki visszakapja a szóban forgó összeget.

hirdetés

Persze, nem kell kétségbe esnie senkinek, hiszen utángyártott elemekkel már most tele van a piac, illetve egyre több neves tuningos társaság kínál komplett csomagot a középmotoros amerikai sportkocsihoz.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button