Autós Hírek

Nagy mentés hihetetlenül ciki befejezéssel

Emberünk alapvetően az első problémát megoldotta egy gyors kikerülő manőverrel és megpördüléssel, de a stílusos befejezés azért hagy némi kívánnivalót maga után. Ilyen az, amikor megint ott vagy, ahol a part szakad.

 

Elbambulás vagy csak nemtörődömség? Teljesen mindegy, a kanyarodó sávban haladó Pontiac felé úgy közeledett a padka, mint ahogy Petőfi felé repült anyukája a mindenki által ismert versben. Édesanyát ölelni jó, padkát felnivel viszont levenni nem, ezért jött is a hirtelen kikerülő manőver, mely alapvetően sikerült, viszont egy csúnya megpördülés csak belerondított a mutatványba.

Mit lehet tenni? Stílusosan kell szépíteni! A kereszteződésben ugye a kocsi nem maradhat, simán megfordulni pedig túlságosan átlagos! És akkor jött is a rükverc és a padlógáz, majd a kisutcához közeledve megkezdődhetett egy újabb manőver, a lendületből megfordulás előkészítése. Igen ám, csak ilyen esetben nem árt úgy időzíteni, hogy az autó tényleg az utcába forduljon be. Ez most nem jött össze, csak sikerült felnivel levenni a padkát. Jó, nem az elsővel, hanem már a hátsóval. Bár az mindegy is, csak ott vagyunk, ahol a part szakad, rosszabb esetben pedig a felni is sérül…

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button