______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Nagy égés, avagy egy RX-8 pusztulását is megörökítette a Google fényképezős autója

hirdetés

Amióta létezik a Google Maps utcakép funkciója, azóta fedeznek fel egyre több érdekes elkapott jelenetet a rendszerben a felhasználók. A sok humoros momentum mellett azonban vannak szomorúbb megörökített pillanatok is, mint például egy Mazda RX-8 látványos leégése.

 

A Google Maps és a hozzá köthető “utcakép” funkció mondhatni ma már életünk elengedhetetlen része. Előszeretettel használjuk helyszínek beazonosításához, az uticélunk megtervezéséhez de még csak egyszerűen kíváncsi felfedező jelleggel is felütik néha az emberek (köztük én is), hogy az otthon kényelméből nézzenek szét a nagyvilágban. Ennek köszönhetően sokszor belefuthatunk vicces és pikáns megörökített eseményekbe is, de sajnos néha lencsevégre akadnak kevésbé szórakoztató pillanatok is.

Most egy ilyen helyzetre hívta fel a figyelmet az Autoevolution oldal, akik Oroszország eldugott helyein virtuális túrát tartva ráleltek egy szerencsétlen esetre, egészen pontosan egy út szélén álló lángoló autóra. Egy Wankel-motoros RX-8 haláltusájára vethetünk pillantást, ha ellátogatunk a térképen Rybinsk városába, vagy csak egyszerűen erre a linkre kattintunk.

hirdetés

Szomorú látni a gyönyörű autó pusztulását és vélhetően a tulajdonos elkeseredett harcát a lángokkal, viszont még dühítőbb, hogy a képek alapján bőven van nézőközönsége a történéseknek, de több a zsebre dugott kéz, mint a segítő… Reméljük azért valamilyen szinten sikerült megmenteni az autót és senki nem sérült meg oltás közben.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button