______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Alaposan megtömi új crossoverekkel a palettáját jövőre a Hyundai

hirdetés

Igencsak sűrű év elé néz a Hyundai, lévén hogy a tervek szerint nem kevesebb mint 12 új és továbbfejlesztett SUV modellt készülnek bemutatni 2021-ben. Egyelőre titok fedi az újdonságok többségét.

 

Manapság előszeretettel építenek be SUV modelleket a palettába a gyártók, ami természetesen az irántuk mutatkozó, visszaesni még mindig nem akaró keresletnek tudható be. A Hyundai is ezt a trendet lovagolja meg egy újabb palettabővítési hullámmal jövőre. Nem is hullámmal, inkább cunamival!

A gyáriak ugyanis bejelentették, hogy 2021 folyamán nem kevesebb mint 12 teljesen új vagy alapjaiban továbbfejlesztett (ráncfelvarrás vagy generációváltás) crossovert mutatnak be, amivel a céljuk, hogy a korai márka mondhassa magáénak a “legfrissebb és legtisztább” SUV kínálatot a piacon.

hirdetés

Azt egyelőre homály fedi, hogy pontosan mik lesznek az újdonságok, ám korábban már hallani lehetett a Santa Cruz pickup érkezéséről, jövőre esedékes a Kona N és a tervek szerint tovább bővül az elektromos Ioniq paletta is a 45 Concept széria érett változatával. Valószínűleg a listába beleszámít az alig pár hónapja leleplezett, de hivatalosan a piacra csak jövőre érkező új Tucson generáció is.

A Hyundai annyit még hozzátett, hogy többnyire hibrid, konnektoros hibrid és tisztán elektromos variánsokra számíthatunk, de azért lesznek teljesítményorientált N-es modellek is a felhozatalban. “A fáradhatatlanul dolgozó mérnökeink, dizájnereink és fejlesztőink fantasztikus új termékekkel szólítják meg a vásárlóinkat. A környezettudatos és teljesítményre kihegyezett SUV modelljeink megérkeztek és én alig várom, hogy a vásárlók és a szakma megismerjék a Hyundai valaha létezett legnagyobb és legfrissebb modellkínálatát”- mondta Olabisi Boyle, a márka észak-amerikai termékfejlesztési és mobilitási igazgatója.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button