______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Itt a PSA-FCA összeolvadásból születő cégóriás végleges logója

hirdetés

Megint egy arasznyival közelebb került egymáshoz a PSA és az FCA miután megmutatták a kettejük összeolvadásából létrejövő cégóriás végleges logóját. Azért nem gondolkodott ezen sokat a Stellantis marketinges csapata.

 

Ahogy telnek-múlnak a hónapok, úgy kerülünk egyre közelebb a PSA és az FCA csoport összeolvadásához, melyből nemsokára megszületik a világ negyedik legnagyobb autóipari vállalata. Már korábban kiderült, hogy ebből az egyesülésből létrejövő cégóriás Stellantis (stello latinul azt jelenti, hogy csillagokkal ragyogás) néven folytatja majd a működését. Ekkor, azaz öt hónappal ezelőtt jelent meg egy grafika is, melyről azt hihettük, hogy az már a cég végleges logóját ábrázolja. Most kiderült, hogy ez nem így van, az igazit még csak most mutatták meg a nagyközönségnek az illetékesek!

Na jó, azt nem lehet mondani, hogy emiatt a változtatás miatt túlóráztak hónapokat a marketingesek, hiszen majdnem fél év alatt annyi történt, hogy különböző nagyságú pontok jelentek meg az A-betű környezetében, mellyel a ragyogást szimbolizálják a megalkotók. Hát, legyen úgy!

hirdetés

“Ennél fontosabb fejlemény, hogy a PSA és az FCA képviselői is aláírták már az egyesülésről szóló utolsó szerződéseket is, az Európai Unió pedig a hírek szerint még ebben az évben áldását adja a dologra. Most már tehát tényleg az utolsó simítások zajlanak, így 2021 elején megtörténhet a már majdnem egy éve húzódó egyezkedés és jogi vita (főleg az EU-val) lezárásaként a cégcsoportok egybeolvadása.

 

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button