Autós Hírek

Meredek szituációk a Pofátlan(TAN)ítás legújabb részében

Megérkezett a rendőrség pofátlanító videójának a 23. része, melyben most nem egy kimondott szabályszegésre helyezik a hangsújt a rend éber őrei, hanem egyfajta vegyesfelvágottat kapunk, eléggé komoly és veszélyes szituációkkal.

 

Immár sokadszorra jelentkezik a rendőrség a szokásos Pofátlan(TAN)ítás videójával. Azt hihetnénk, hogy az akció és a jelöletlen és matricázott rendőrautók jelenléte az utakon óvatosságra inti a sofőröket és a hatóságok lassan kiapadnak a videósorozatot éltető szituációkból, pedig ez nem így van. Sőt! Hiába ez már a 23. felvonás, úgy tűnik, hogy a közelmúltban minden eddiginél lelkesebbek voltak a szabályszegők.

Ezért is kaptunk most egy olyan összeállítást, ami nem egy konkrét szabályszegési témára van kihegyezve, hanem van benne minden, amit csak el tudunk képzelni. Sokszor ráadásul nem csak pofátlan, hanem kimondottan veszélyes helyzeteket sikerült elcsípniük a rendőröknek. Ilyen például a záróvonalok, szemből érkező mentő ellenére előzés vagy a busszal a sort kielőzve piroson áthajtás is. Nézzétek és tanuljatok belőle, hiszen nem csak azért nem szabad ilyen és hasonló húzásokat produkálni a közutakon, mert súlyos büntetéseket vonhat maga után a szabálytalanság, hanem főként azért, mert felelősséggel tartozunk egymásért. Mindenkit várnak valahol!

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button