______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Megfürdették az RS Q8 egyik első példányát

hirdetés

Szemmel láthatóan megkezdődtek az első Audi RS Q8 átadások a vásárlóknak. Az egyik szerencsés tulajdonos nem is tétlenkedett sokat, hanem a csatornába küldte az autóját.

 

Az Audi nemrég mutatta be a Q8 csúcsváltozatát, mely értelemszerűen RS típusmegjelöléssel került a szalonokba. A csaknem 600 lóerős gigantikus SUV-k első példányai éppen csak megérkeztek a tulajdonosokhoz, viszont máris láthatunk egyet nem éppen előnyös helyzetben.

Hollandiában ugyanis az egyik boldog tulajdonos úgy döntött, hogy nem finomkodik az autójával. Végülis a 800 Nm-es nyomaték és a 3,8 másodperces 100-as sprint nem azért van, hogy autós kártyán nyerő szériát garantáljon, hanem bizony a lendületes közlekedés is adott ilyen feltételekkel. Egyet viszont nem szabad elfelejteni: a nagy teljesítmény nagyobb felelősséget és tudást kíván meg magának.

hirdetés

A teljesítmény tehát megvolt, a tudás viszont szemmel láthatóan nem. Viszont még egy dolog adott volt: a csatorna az út mellett, mely úgy nyelte el az autót pillanatok alatt, mintha az volna a legtermészetesebb dolog a világon. Végülis jobban belegondolva teljesen természetes volt a folyamat, hiszen a Q8 bármennyire is egy batár nagy autó, hajónak a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető.

Emberünk szerencsére sérülés nélkül úszta meg a kalandot, az alig pár napja használatban lévő RS Q8 viszont valószínűleg nem köszönte meg a téli pancsolást.

hirdetés

(forrás: 112groenehart)

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button