______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Márkán belüli keveredés, ismét Indonéziából

hirdetés

Nemrég beszámoltunk már egy Mazda6-RX8 hibridről, most itt egy másik furcsa indonéz alkotás, mely a BMW különböző korait mossa össze. Egy Z3-as kapta meg az F30-as széria dizájnelemeit.

 

Nemrég egy furcsa Mazdáról számolhattunk be, mely a képeken látható állapotában sosem volt megtalálható a japán gyártó palettáján. Ez volt a Mazda6-RX8 keveredés, melyet Indonéziában követett el egy műhely. Most itt egy másik járgány, melyet hasonló beavatkozásnak vetettek alá az indonézok.

Az alapot a ma már lassan kultikus státusznak örvendő BMW Z3 adja, mely tulajdonosa úgy döntött, hogy ráfér már egy kis modernizálás a közel 20 éves járgányra. A legtöbben ilyenkor modellspecifikus tuningelemeket választanak, esetleg az újabb generáció dizájnelemeit emelik át, jelen esetben azonban nem teljesen ez történt meg.

hirdetés

A Z3-as ugyanis a 2012-2019 között futott F30 BMW 3-as széria lámpáit kapta meg elől és hátul, az első lökhárító kialakítását pedig az F80/F82 M3/M4 széria inspirálta. Az összképet még jobban feldobja a Rocket Bunny jellegű szélesítés és lökhárító-toldat alkalmazása, illetve nem mehetünk el szó nélkül, az oldalsó domborítás vonalát követő kilincs elhelyezés mellett sem.

Apropó ajtók! Szó sincs már hagyományos kifelé nyitásról, azokat ugyanis egy elektromos szerkezet emeli fel, amolyan Lamborghini stílusban.

hirdetés

Arról nem tudni, hogy a hajtáslánchoz hozzányúltak-e, de ha úgy feltételezzük, hogy nem, akkor Z3 kiviteltől függően 116 és 325 lóerő közötti teljesítményről beszélhetünk. Illetve a 325 lóerő jelen esetben inkább kizárható, az ugyanis a kizárólag manuális váltóval rendelhető Z3 M sajátja volt, a képeken látható átalakítás pedig szemmel láthatóan egy automata példány alapjait használta fel.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button