______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Már az elektromos G osztály is megtalálható a Matchbox kínálatában

hirdetés

A Matchbox manapság ismét egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ennek fényében folyamatosan bővíti is a kínálatát a kisautókat gyártó cég. Most például a nemrég bemutatott elektromos G osztály zsugorodott le 1:64-es méretarányra.

 

Az elmúlt években sok retro játékmárka népszerűsége futott fel komoly mértékben. Ott van például a Lego, mely főként a felnőttek körében éli másodvirágzását, de ide sorolható a Hot Wheels, és a testvérmárkája, a Matchbox is. Most az utóbbi bővítette tovább a kínálatát egy igencsak érdekes darabbal és megoldással.

1:64-es méretarányban is kapható ugyanis mostantól a nemrég bemutatott elektromos Mercedes G osztály, a G 580 EQ. A környezettudatosság természetesen a kisautónál is megjelenik, hiszen az újrahasznosított fémből és legalább 81%-ban ISCC-minősítésű műanyag felhasználásával készül, és egyedi, texturált papír csomagolásban kerül átadásra.

hirdetés

„A Mercedes-Benz folyamatosan tágítja az elektromosautó-gyártás határait. Nem is tudnánk jobb módját kitalálni ennek a megünneplésére, mint egy exkluzív Matchbox öntött kisautó bevezetése. Ezzel pedig továbbra is azt hangsúlyozzuk, hogy elkötelezettek vagyunk az erőforrás-kímélő anyagok használata mellett és közös erővel haladunk előre egy fenntarthatóbb jövő felé vezető úton, miközben a rajongók számára megteremtjük a kedvenc autóik valósághű másolatait.“ – mondta Roberto Stanichi, a Mattel járművekért felelős globális vezetője.

A Matchbox újdonsága korlátozott számban érhető el és csak is online, a MattelCreations.com oldaláról rendelhető meg.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button