Responsive AdsHirdetési Zóna
hirdetés
Autós Hírek

Mansory fűnyíró Air Jordan mintára? Ha kérdezik, már ilyen is van!

A sokszor nem éppen visszafogott, ám ellenben méregdrága autó átalakításairól elhíresült Mansory egy alapvetően új piacra tévedt egyetlen alkotás erejéig. Fűnyírót tuningoltak a srácok Nike Air Jordan cipő mintára!

 

Ha Mansory, akkor a legtöbb embernek a már-már ízléstelenre tuningolt, ám méregdrágán piacra kerülő luxusjárgányok ugranak be. Pedig a cég foglalkozik mással is, árulnak például napszemüveget, ruházatot, ékszereket meg gyakorlatilag mindent, amire a legfelsőbb réteg igényt tart. Most például egy olyan négykerekűt mutattak be, amire nem biztos, hogy számít az az érdeklődő, aki elkezdi fellapozni a Mansory katalógusát.

hirdetés

A cég ugyanis bemutatta a Nike Air Jordan XI cipő stíluselemeit magán viselő benzines fűnyíró átalakítását, melyet a német BSTN prémium ruházatot gyártó céggel karöltve terveztek meg. Az átalakítás leginkább a megjelenésre korlátozódott, azaz találhatunk karbonszálas kompozit díszítést, elől fém lökhárítót és egyedi fényszórókat, illetve a hűtőrács mellett a motor kapott egy felső légbeömlőt is.

Természetesen egyedi felnik és gumik is dukálnak egy ilyen cég termékéhez, az Air Jordan emblémák pedig már csak tényleg a habot képezik azon a bizonyos tortán.

Motorikusan nem tudni, hogy hozzányúltak-e a mesterek a fűnyíróhoz, ráadásul egyéb specifikációkat sem árultak el a mesterműről. Ez valószínűleg így is marad, hiszen a különlegesség egyedi megrendelésre készült el, azaz nem szerepel a Mansory hivatalos kínálatában.

Viszont, ha rákívántál, akkor szinte biztos, hogy neked is összeraknak valami hasonlót, de arra készülj fel, hogy olyan összegekért cserébe, amiért egyesek autót, mások pedig inkább már lakást vennének.

hirdetés
Címkék
hirdetés

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button