______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Lopott rendőrautóval próbált meg menekülni, látványos esés lett a vége

hirdetés

Persze, lehet most megint mondani, hogy a számítógépes játékok rossz hatással vannak az emberekre, de elégedjünk meg inkább csak annyival, hogy aki hülye, az legalább próbáljon meg ennél jobban vezetni.

 

Amerikában nem olyan ritka az autós üldözés és menekülés, mint kicsiny hazánkban (bár az elmúlt években nálunk is felgyorsultak az események), az viszont ott sem számít mindennapinak, hogy valaki pont egy lopott rendőrautóval teszi meg mindezt.

Márpedig most pontosan ez történt meg Kaliforniában, ahol egyelőre ismeretlen okokból kifolyólag egy férfi egy rendőrautó volánja mögött próbált meg kereket oldani. Az akció részben sikerült, ugyanis egy darabig el is jutott emberünk, csak éppen utána egy kereszteződésben erősen túlvállalta magát, aminek látványos borulás lett a végkifejlete.

hirdetés

A gyanúsított ezután megpróbált gyalog elmenekülni, de esélye sem volt a már helyszínen tartózkodó járőrökkel szemben. A tanulság? Ami a GTA-ban sikerül, a való életben garantáltan nem fog! Na jó, ne húzzuk rá erre a témát, amúgy is sok támadás éri a játékipart az emberek viselkedése miatt. Pedig aki hülye, az biztos, hogy számítógépes játékok nélkül is idióta lesz…

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button