______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Lézerharc az autópályán, avagy a büntetőfékezés új szintre lépett Spanyolországban

hirdetés

A büntetőfékezés bármennyire is tahó dolog, sajnos egyre elterjedtebbnek számít az utakon. Viszont mint minden más, ez a jelenség is képes szintet lépni az idő múlásával, amire most érkezett is egy példa Spanyolországból.

 

A büntetőfékezés a manapság észlelhető közúti szabályszegések legelterjedtebbje, gyakorlatilag nem telik el hét anélkül, hogy egy-egy hazai videó is feltűnjön a neten a valós, vagy éppen valótlan sérelmeiket megtorló autós társainkról. Pedig ez a viselkedés nem csak a tahóság fogalmát meríti ki, hanem bizony kimondottan balesetveszélyes is, hiszen mondjuk egy kamion előtt keménykedő személyautós nem csak magával szűr ki ütközéskor, hanem bizony a szerelvény kiütése ártatlan “résztvevők” életébe is kerülhet.

Bár számtalan balesetes példa felbukkant már a neten a büntetőfékezés következményeit bemutatva, nagyon úgy tűnik, hogy nem igazán tanulnak az emberek az ilyen esetekből. Sőt, egyre pimaszabb és veszélyesebb megoldások látnak napvilágot, mint például a mai videónkban látható lézerharcos fenegyerek sztorija. Mert bizony, emberünknek nem elég, hogy fékezget a teherautó előtt, még egy idő után a lézer pointer is előkerül egyértelműen elvakítási szándékkal. Zseniális húzás, a következő kijáraton kéretik lehajtani és beiratkozni a legközelebbi dühkezelő terápiás csoport foglalkozására!

hirdetés

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button