______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Különleges vendég a Tesla gyárban? Egy RAM 1500 TRX meglehetősen tájidegen környezetben bukkant fel.

hirdetés

A Tesla fremonti gyáregységében figyeltek fel egy drónfelvételen egy igencsak furcsa részletre. Az elektromos forradalom úttörői éppen egy RAM 1500 TRX-et nyúznak! Na, a Cybertruck nem ilyen lesz!

 

Alapvetően azt hihetnénk, hogy egy bizonyos autógyártó telephelyein és üzemeiben csak a saját termékeikkel foglalkoznak. Ez közel sincs így, hiszen a márkák például előszeretettel vizsgálják egymás autóit, hogy a fontosabb paramétereket össze tudják mérni, azaz tudomást szerezzenek arról, hogy éppen hogy állnak a konkurencia megoldásaival szemben.

Valószínűleg ez lehet az oka annak, hogy nemrég egy Tesla fanatikus által készített drónfelvételen igencsak furcsa jelenetet figyelhettünk meg. A fenti videóban egészen pontosan 1 perc 20 másodpercnél az amerikai elektromos gyártó fremonti üzemében felépített tesztpályán az elektromos járgányok mellett egy olyan autó is fellelhető, mely minden létező tekintetben a szöges ellentéte annak, amit a Tesla képvisel. Ez bizony egy RAM 1500 TRX, melynek 6,2 literes benzines V8-as erőforrása több mint 700 lóerőt képes kipréselni magából, természetesen nem elhanyagolható mennyiségű üzemanyag elégetése mellett.

hirdetés

Vajon a Tesla mérnökei csak a külvilág felé kommunikálják az elektromos vonalat, maguk között pedig inkább benzinfaló szörnyetegekkel járnak? Szó sincs erről, a RAM ugyanis szemmel láthatóan alaposan fel van pakolva műszerekkel, tehát átfogó elemzésnek vetik alá a szakik a méretes platóst. Valószínűleg a készülő Cybertruck fejlesztését szolgálják az eredmények, mely szintén egy nagyméretű és bitang erős pickup lesz, természetesen a TRX igazi hörgős V8-as hangzása nélkül.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button