______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Konfigurátor, melyet egyszerű halandó nem érhet el

hirdetés

Az tiszta mindenkinek, hogy egy Bugatti Chiron birtoklása nem olyan dolog, ami egy átlag embernek valaha is megadatik. Na de mi van a limitált példányszámban készülő Chiron Pur Sport online konfigurátorával? Oda sem engednek be bárkit, az ugyanis rejtve van a hétköznapi nézelődők elől.

 

Van abban valami felemelő, amikor az ember online konfigurál autót, ráadásul a végén rá is kattint az “ajánlatot kérek” gombocskára. Sokak számára azonban ez vágyálom marad. Van viszont az a szint, ami majdnem hogy mindenki számára elérhetetlen.

A Bugatti a limitált szériáihoz ugyanis nem kínál bárhonnan elérhető konfigurátort, így például a Chiron Pur Sport kivitelt is csak úgy lehet összeállítani az otthon kényelméből, hogy jelezzük vételi szándékunkat a gyártónak, azok pedig ha komolynak látják a dolgot, akkor hozzáférést engednek a kalibráláshoz.

hirdetés

Most viszont a CNET magazin egyik munkatársa betekintést nyert oda, ahol csak a világ legtehetősebbjei hagyják a virtuális lábnyomukat, azaz egy órán keresztül szórakozhatott gyári engedéllyel a rejtett konfigurátorban.

Ha már megadatott a lehetőség, Daniel Golson össze is rakta álmai Bugattiját, mely látványos lila kiemelésekkel tűnik ki a tömegből. Tűnne, ha megrendelné, de Daniel természetesen ezt nem engedheti meg magának. Mindezek ellenére saját bevallása szerint jól szórakozott, a megrendelők pedig számtalan egyedi lehetőséggel élhetnek. Hát igen, 4 millió dollárért az ember elvár némi egyediséget.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button