Autós Hírek

Kirobbanó illatosítás, avagy ha felrobbansz, legalább előtte büdös ne legyen..

Általában autók alvilági befolyásra szoktak csak úgy felrobbanni. Most viszont bebizonyosodott, hogy a túlzott illatosítás is okozhat komoly galibákat. Nem mindennapi eset történt Angliában.

 

Délutáni csúcsforgalom Angliában, az autók egymás mögött centizgetve araszolnak Halifax belvárosában. A körülmények ellenére mindenki nyugodtan törődik bele a szürke hétköznapokba, a csepergő eső depresszív hangulatot kelt a közelgő ünnepek küszöbén. Hirtelen azonban egy eget rengető durranás rázza meg a környéket, egy fekete Seat akkorát robban, hogy még a környékbeli kirakatok is betörnek. Sikítva menekülnek a járókelők, régen volt már alvilági leszámolás a szigetországban…

A látszat ellenére azonban most sem ez történt. Igen, felrobbant egy Seat, melynek a sofőrje súlyos, de szerencsére nem életveszélyes sérüléseket szenvedett el, ám bűncselekményre utaló nyomokat nem talált a rendőrség.

A titokzatos robbanás okára a sofőr vallomása világít rá, aki szépen pontosan felvázolta az “eset” előtti perceket. Emberünk ugyanis indulás után kellemetlen szagokat érzett az autóban, melynek eltüntetésére alaposan tele nyomta légfrissítővel az utasteret. Tényleg büdös volt, így egy egész flakont is elhasznált a biztonság kedvéért. Főszereplőnk a művelet után, a légfrissítőtől fulladozva konstatálta, hogy remek munkát végzett, most már nincsenek kellemetlen szagok, jár a jól megérdemelt cigaretta. Füstölő rudacska a szájba, öngyújtó elővesz és… és bekövetkezett azonnal a robbanás, amint a sűrű gáz energiát kapott az életre kelő öngyújtótól.

Hát, ilyen is van, most már legalább ország-világ tudja, hogy ha felfújod gázokkal a kocsidat, akkor nem érdemes rágyújtani, mert a sikerélmény kirobbanó lehet.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button