______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Kicentizve! De nagyon!

hirdetés

Van, amikor nagyon kevésen múlik az ember élete. Ez az eset is ilyen, lényegében centiméterek kérdése volt, hogy elcsapja-e a piroson áthajtó pickup a motorost.

 

Van, amikor sajnos nincs szerencséje valakinek, máskor pedig csak centimétereken múlik a dolog. Most az utóbbira érkezett egy videós példa, amiben egy érthetetlen szabályértés miatt ténylegesen megcsapta a motorost a halál szele.

Az alap szituáció, hogy tisztázatlan okok miatt a fehér pickup sofőrje úgy döntött, hogy ő még átgurul azon a piros lámpán. Szerencsére nem száguldott, hanem csak normál tempóban elindult, különben esélye sem lett volna a merőlegesen érkező motorosnak. Így viszont hihetetlen, de éppen csak hogy egy gyors testmozdulattal el tudta kerülni a becsapódást, ami könnyen az életébe kerülhetett volna. A mellette érkező autóst szintén dicséret illeti a gyors reakciójáért, simán benne volt a pakliban, hogy akár ő is telibe veri a figyelmetlen, de leginkább felelőtlen autós társát.

hirdetés

Egy kis adalék a sztorihoz, hogy a leírás szerint a motoros, amint észhez tért a hirtelen sokkból, azonnal a szabálytalan autós után eredt. Arról nincsenek információk, hogy ez után mi történt, de ha tippelnem kéne, szerintem nem egy higgadt beszélgetést zavartak le a hétvégi meccs és az időjárás érintésével…

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button