______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Kezelésbe vette a Mansory az új Mercedes S osztályt

hirdetés

A nem éppen visszafogott tuningjairól híres Mansory az új S osztály generációt is saját képére alakította. Az ő szintjükön mozogva bíztatóan visszafogott lett a végeredmény.

 

Aki ismeri a Mansory munkásságát, az mondhatni mindent látott már, amit tuning szinten el lehet követni egy autóval. A srácok ráadásul kimondottan luxus modellekre mennek rá, esztétikai viszonylatban több-kevesebb sikerrel. Most viszont bemutatták az új S osztály átiratukat is, mely meglepő módon visszafogottra sikerült. Legalábbis Mansory szinten!

Azt a műhely korábbi munkáin is láthattuk, hogy a szakik rajonganak a vad lökhárító megoldásokért, ami meglátszik a mostani projekten is. Hátul ráadásul méretes diffúzor imitációval és versenyautós középső fényforrással bolondítják tovább az összképet.

hirdetés

A hátsó szárny viszont kimondottan visszafogott, ráadásul a légbeömlőkkel is spóroltak most a szakemberek. Azért egy jókora nyílás jutott az első sárvédőre, de a gépháztető szemmel láthatóan érintetlen maradt.

Szintén szokatlan, hogy a rikító színek és dizájn helyett most egybefüggő fekete felületet alkottak a Mansory fényezői, ezzel hagyva egy kis komolyságot a tiszteletet parancsoló csillagos számára.

hirdetés

Nem csak külső csinosítást, hanem plusz teljesítményt is kínálnak a tunerek. Az S400d kivitel 65 lóerős erőtöbblettel már 395 lovas, míg az S500 benzines erőforrásában 91 elcsatangolt lovacskát találtak meg, aminek köszönhetően 526 tagú ménessel számolhatunk.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button