______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Két új V12-es modellel is jelentkezik a Lamborghini idén

hirdetés

Nem hagy fel az ikonikus V12-es egységek használatával a Lamborghini, ugyanis idén még két modellt is piacra dobnak majd ilyen erőforrással. Kisszériás különlegességekre számíthatunk leginkább.

 

A Lamborghini 2020-as évre vonatkozó üzleti jelentésében tűnt fel egy kijelentés, mely bizalomra adhat okot a nagy V12-es erőforrások szerelmeseinek. A gyártó ugyanis egyelőre nem adja fel ezen motorok használatát, azaz még idén érkezhetnek újdonságok igazi Lamborghini orgánummal.

“Idén, a Huracan STO mellé érkezik még két termék, melyben az ikonikus V12-es egység lesz megtalálható”- hangzik a közleményben egyéb specifikációk nélkül, azaz a továbbiakról egyelőre csak találgathatunk. Minden esetre beszédes lehet, hogy tavaly augusztusban sikerült lencsevégre kapnia egy fotósnak egy olyan Aventador verziót, amit azóta nem mutattak be hivatalosan az olaszok.

hirdetés

Ennek a példánynak a különlegessége, hogy nem a szokásos motortér fedéssel rendelkezik, hanem egy annál jóval nyitottabb és látványosabb megoldást alkalmaztak a gyáriak, ráadásul a teljes hátsó kialakítás eltér az eddig megszokottaktól. Ez lenne az egyik idei különlegesség? Könnyen lehet, azaz valószínűleg nem az Aventador utódjáról, hanem annak egy limitált szériájáról lehet szó.

Na de vajon mi lehet a második? Erről egyelőre még kémfotók sincsenek. Viszont ott van a tény, hogy pontosan ötven évvel ezelőtt, 1971-ben a Genfi Autószalonon mutatkozott be a Countach első prototípusa. Egy ekkora ziccert pedig kár lenne kihagyni, legalább egy újabb ünnepi sorozat erejéig.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button