______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Ilyen lesz a Volkswagen elektromos kisbusza belülről

hirdetés

A VW ID.BUZZ tanulmány szinten már megmutatta magát, most viszont közel állunk a szériagyártásra érett változat leleplezéséhez. Annyira, hogy már ki is szivárogtak a villanyos kisbusz belsejéről készült képek.

 

A Volkswagen igencsak komolyan gondolja az elektromos autózást. Lényegében egymás után lepleződnek le az ID modellek, melyek ráadásul nem csak az SUV kategóriában képviseltetik magukat, hanem olyan szegmensekben is, ahol az elektromos hajtás egyelőre nem igazán jellemző nagy számban. Ilyen például az ID.BUZZ, mely egy igencsak stílusos villanyos kisbusz lesz.

Tanulmány szinten már be is mutatkozott az autó a maga futurisztikus körítésével, ám a jelenlegi állás szerint március elején már megismerkedhetünk a szériagyártásra érett verzióval is. Ezt támasztja alá, hogy már ki is szivárogtak az első képek az autó belső elrendezéséről, mely szemmel láthatóan készen van, már csak be kell mutatni azt a nagyközönségnek.

hirdetés

A képeken az látszik, hogy a tanulmányhoz képest jóval visszafogottabb lett az elrendezés. Dobták a gyáriak a műszerfalba visszahúzódó volánt (még szó sincs teljes önvezetésről), helyette pedig a konszern már megszokott kormánykerekét illesztették az autóba. A méretes központi kijelző megmaradt, bár azt a letakart részek miatt nem tudni, hogy még mindig tologatható-e a műszerfalon. Hátul 2:1 arányban ledönthető üléseket találhatunk, a csomagtér pedig teljesen megszokott elrendezést kapott eltüntethető üléssorral és egy szintező elemmel kiegészítve.

A MEB platformra építkező újdonság technikai adottságairól egyelőre nem voltak túl közlékenyek a gyáriak, csupán azt lehet tudni, hogy többféle teljesítményszinten lesz elérhető 48-110 kWh-s akkumulátorokkal.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button